Haberler

Çocuk Yuvasında Sünnet Şöleni

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda kalan ve sünnet olan 12 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda kalan ve sünnet olan 12 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.

Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda kalan ve yaşları 4 ila 9 arasındaki 12 çocuk sünnet oldu. Erkekliğe ilk adımı atan çocuklar için yuva bahçesinde şölen yapıldı. Programa Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve müdür yardımcıları, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Şölende kısa bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, "İl müdürlüğü olarak çocuk, genç, yaşlı ve engellilerle ilgili hizmet vermekteyiz. Dezavantajlı insanlarımıza bir aile ortamında sıcaklık verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün kuruluşlarımızdan Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvamızda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirmeye başladığımız sünnet törenimizi yapmış bulunuyoruz. Çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olan tüm misafirlere teşekkür ediyorum" dedi.

Müdür Balcı'nın konuşmasının ardından İlkadım Belediyesi THM Koro Sanatçısı Havva Güven, sevilen parçaları çocuklar için seslendirdi.

Hareketli müzik eşliğinde dolayasıya eğlenen çocuklara protokol üyeleri de eşlik etti. Sünnet olan çocuklara protokol üyeleri çeşitli hediyeler verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Ekinci Şölen Balcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title