Haberler

Çocuk ve Belgesel Kanalları Da Vinci Learning'de Birleşiyor

Güncelleme:

Reklam satış çalışmaları Fox International Channels'ın deneyimli satış ekibi tarafından yürütülen Da Vinci Learning, çocuk ve belgesel kanallarının içeriklerini birleştirerek bir ilki gerçekleştiriyor.

Uzmanlar tarafından hazırlanmış yepyeni bir formatta eğitim sunan Da Vinci Learning Kanalı, eğlendirirken öğreten yeni bir konseptle ailelerin anlamlı TV izleme deneyimi konusunda önemli bir ihtiyacını karşılıyor. D-Smart 72. Kanal, Teledünya 203. Kanal, Tivibu 153. Kanal ve Turkcell 160. Kanal'da yayın hayatına devam eden Da Vinci Learning, yaşlı genç tüm izleyicileri için sanat, tasarım, bilim ve teknoloji içeren yepyeni dizi ve belgeselleri ekranlara taşıyor. Da Vinci Learning, şiddet içermeyen ve eğlendirici içeriğiyle tüm aile bireylerinin ihtiyaçlarına cevap veren stratejisi sayesinde reklam verenlere de zengin avantajlar sunuyor.

Türkiye'de reklam satışlarını yürütmek üzere dünyanın en büyük uluslararası medya kuruluşu Fox International Channels ile anlaşan Da Vinci Learning, aynı zamanda FIC Türkiye bünyesinde yer alan F'actory ekibiyle de 360° projeler üretiyor. Deneyimli ve yenilikçi FIC Türkiye ekibi ile reklam verenlere ve iş ortaklarına yönelik en iyi yaratıcı pazarlama çözümlerini sunmak için çalışıyor.

Da Vinci Learning Kanalı Kurucusu ve CEO'su Ferdinand Habsburg yaptığı açıklamada; "Bu kanalı kurarken her şey ve herkesten önce kendi çocuklarımdan ilham aldım. Tüm çocuklar gibi onlar da epey meraklılardı. Etraflarındaki dünyaya bakar bakmaz sorular sormaya başladılar. Bir noktada artık cevaplarımın tükendiğini ve beni bile meraklandıran sorular olduğunu fark ettim. Sonra düşündüm: Çocuklar ve ebeveynleri bir yandan bu sohbetleri sürdürürken, sorularının yanıtlarını birlikte bulabilecekleri bir televizyon kanalı neden olmasın?

Biz bilgi ile dolu bir dünya yaratmak istiyoruz. Bu dünya hem çok eğlenceli hem de tüm aile bireylerini bir araya getiriyor. Amacımız ailelerin çocuklarına güvenle izletebileceği ve gelişimleri için en eğitici katkıyı sağlayacak öğrenme ortamlarını sunmak. Da Vinci Learning Kanalı olarak Fox International Channels ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyuz ve bizim dünyamızda yer almak isteyen tüm markalarla işbirliği yapmak için şimdiden heyecanlanıyoruz." dedi.

Da Vinci Learning ile olan iş ortaklığından ötürü oldukça heyecan duyan Fox International Channels Reklam Satıştan Sorumlu Afrika ve Türkiye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mehmet İçağasıoğlu düşüncelerini şu şekilde ifade etti: "Reklam satış konusunda global ve yerel tecrübemizi Da Vinci Learning gibi güçlü bir kanalla paylaşacak olmaktan dolayı oldukça gururluyuz. Türkiye reklam satış ekibinin Nat Geo kanalları, Foxlife, FX, Foxcrime, 24Kitchen kanallarına ek olarak Disney ve Galatasaray ile anlaşmalarında göstermiş olduğu başarı sayesinde bugün Da Vinci Learning ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği iş ortaklarımıza daha geniş bir paydada hizmet vermemize olanak sağlayacak. FIC, tüm platformlarda yayın yapan 13 kanalın reklam satış sorumluluğunu üstlenerek iddiasını daha da büyüttü. Da Vinci Learning'in zengin ve kaliteli içeriğinin projelerimize katacağı katma değer de tartışılamaz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

D Smart Türkiye Fox Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title