Haberler

Çocuk Servisinin Duvarlarını Hayal Kahramanları Süslüyor

Kütahya'nın Simav Doç.Dr.İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi son günlerde sergilediği performansı ve yenilikleriyle göz dolduruyor.

Kütahya'nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi son günlerde sergilediği performansı ve yenilikleriyle göz dolduruyor. Çocuk Servisinin duvarlarını hayal kahramanlarının resimleri süslüyor.

Sergilediği bu görüntülerle sıcacık bir atmosfere bürünen hastane çocuklardan büyük ilgi görüyor.

Hastanede yatarak tedavi gören çocuklarla refakatçileri duvarları süsleyen hayal kahramanlarının resimlerine bakarak günlerini geçiriyor.

Çocuklarla refakatçileri böylesine güzel bir uygulama başlatan yöneticilere teşekkür ediyor.

Hastanenin ikinci katındaki Çocuk Servisinin koridorlarıyla duvarları çocukların çok sevdiği hayal kahramanlarının resimleriyle süslü. Bu kahramanların arasında kimler yok ki? "Keloğlan, Nasrettin Hoca, Şirinler, Tweety, Bugs Bunny, Tom ve Jerry, Roadrunner, Daffy Duck, Red Kit, Ayı Yogi, Şeker Kız Candy, Fred Çakmaktaş, Wilma Çakmaktaş, Barney Moloztaş, Betty Moloztaş.

HAYAL KAHRAMANLARININ RESİMLERİNİ BİR RESSAM BEDAVA ÇİZMİŞ

Hastanenin Moral ve Motivasyon Bölüm Sorumlusu Mehmet Ali Kiraz, hayal kahramanlarının resimlerini ismini vermek istemedikleri çocuğu hastanede yatan bir ressamın ücretsiz çizdiğini söyledi. Kiraz, "Ressamımıza teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde hastanemiz dışarıdan gri gözükse de içi cıvıl cıvıl oldu. Sıcacık bir atmosfere büründü. Hem yatarak tedavi gören hasta çocuklarımız hem de refakatçilerimiz uygulamadan son derece memnun olduklarını bildiriyorlar. Onların yüzlerini güldürmek bizi mutlu ediyor" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakuyu Ali Kiraz Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title