Haberler

Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Erzurum’da 2015 yılının ikinci Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Erzurum'da 2015 yılının ikinci Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde, Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, başkanlığında düzenlenen Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Toplantısına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürü İdris Şahin, İŞ KUR İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Samih Kır, İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amiri Emine Çelik, Erzurum İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Yüksel Doğru, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Gözütok, İl Müftülüğü Şube Müdürü Zafer Güneş, Erzurum Barosu Avukatı Serap Çimen, Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara, Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Melik Bülbül, Palandöken Kültür Müdürü Mehmet Kars ve Yakutiye Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Soysal katıldı.

Vali Yardımcısı Özdemir, burada yaptığı konuşmada çocuklara hizmet veren kurumlarının koordinasyonunu sağlamak ve bu alandaki eksikleri gidermek için çocuk koordinasyon toplantısının yapıldığını ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulhakimoğulları, koruyucu ve destekleyici tedbir kararları ve il müdürlüğünün kanunun uygulanması esnasında karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi verdi.

Abdulhakimoğulları, çocukların rehabilite edilmesi için sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verilmesinin önemine değinerek, önleyici hizmetlerin sorunların çözümü konusunda önemli bir yer edildiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İlbaş ise yaptığı sunumda, 5395 sayılı çocuk koruma kanuna göre koruyucu ve destekleyici tedbirler ile uygulayıcı kurumlar konularında bilgi paylaşımında bulundu.

İl Koordinasyon toplantısı görüş ve önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Palandöken Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title