Haberler

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Sona Erdi

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilk kez açılan 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursu sona erdi.

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilk kez açılan 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursu sona erdi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi Etkinlikleri kursu sertifika töreni düzenlendi. Kursiyerlere Sertifikalarını İlçe Kaymakamı Soner Bedir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve ilçe Müftüsü Mustafa Türköz vererek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Çalışkan, "İlçe Müftülüğümüze bağlı kuran kurslarında çalışan kuran kursu öğreticilerine yönelik açtığımız 296 saatlik 4-6 yaş çocuk eğitimi ve etkinlikleri kursumuzu 9 kursiyer başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar. Kursiyerlere sertifikalarını İlçe Kaymakamımız Soner Bedir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve İlçe Müftüsü Mustafa Türköz vererek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Kursa katılan kursiyerlerin kazanımları olarak, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslar arası düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye mesleki yeterlikler kazandıracak eğitim ve öğretim olanağı sunulmuştur. Ayrıca 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursunu Sofular Köyünde de 13 kursiyerin katılımıyla başlattık. Bu kursiyerlerimize de başarılar diliyorum" dedi.

Kurs usta öğreticisi Melek Koç ise, kursu başarıyla bitiren kursiyerlerin mesleğin gerektirdiği yeterliklerini kazanan bireyler, kazandıkları yeterlikler doğrultusunda çocuk eğitimi alanında çalışabilecek iş imkanı bulabileceklerini belirtti.

4-6 Yaş Çocuk Eğitimi Etkinlikleri kursu öğrencileri tarafından kurs boyunca hazırlanan el emeği eserler'de görücüye çıktı. Törene katılanlar tarafından ilgi ile izlenen serginin bir hafta açık kalacağı bildirildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Kemal Sevgi Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title