Haberler

Çocuk Edebiyat Günleri" Kapsamında Yalvaç Ural Geliyor

Odunpazarı Belediyesi, çocuklara yönelik yaptığı projeler kapsamında ilk defa gerçekleşecek “Çocuk Edebiyat Günleri”nin konuğu, Türk gazeteci, yazar ve özellikle çocuk edebiyatı alanında dünyada isim yapmış Yalvaç Ural olacak.

Odunpazarı Belediyesi, çocuklara yönelik yaptığı projeler kapsamında ilk defa gerçekleşecek "Çocuk Edebiyat Günleri"nin konuğu, Türk gazeteci, yazar ve özellikle çocuk edebiyatı alanında dünyada isim yapmış Yalvaç Ural olacak.

Odunpazarı Belediyesi, kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiği etkinliklerinde bir yenisine daha imza atıyor. Kültür ve sanatı 7'den 70'e herkese ulaştıran ve çocuklara yönelik yaptığı çalışmalarda kültür ve sanatı daima ön planda tutan Odunpazarı Belediyesi, bu kapsamda "Çocuk Edebiyat Günleri" düzenliyor. Odunpazarı tarihinde ilk defa düzenlenecek "Çocuk Edebiyat Günleri" programının ilk konuğu Türk gazeteci, yazar ve özellikle çocuk edebiyatı alanında yapıtlar veren Yalvaç Ural olacak.

"Çocuk Edebiyat Günleri"nin 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde saat 14: 00'de Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşeceğini belirten yetkililer, katılımın tüm çocuklara açık olduğunu ve ücretsiz olduğunu ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Yalvaç Ural Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title