Haberler

Çoban Cinayetlerinin Aydınlatılması İçin Özel Ekip Kuruldu

Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin arasında yer alan Mendos Dağı eteklerinde 3 çobanın tüfekle öldürüldüğü cinayetlerin aydınlatılması için jandarma tarafından özel ekip kuruldu.

Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin arasında yer alan Mendos Dağı eteklerinde 3 çobanın tüfekle öldürüldüğü cinayetlerin aydınlatılması için jandarma tarafından özel ekip kuruldu.

Mendos Dağı eteklerindeki Ovacık-Esenköy orman yolunda geçen 9 Mart'ta gezintiye çıkan enduro sporcusu Serkan Özdemir, yolun 15'inci kilometresinde devrilmiş plakasız motosiklet ve yanında yatan iki kişi gördü. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı'nın dağın eteklerine bıraktıkları keçileri kontrole giderken tüfekle öldürüldüğünü tespit etti. Cahit Paslı'nın göğsünden, eşinin ise sırtından vurulduğu belirlendi.

KAYBOLAN ÇOBANIN CESEDİ BULUNDU

Jandarma bu cinayeti aydınlatmaya çalışırken, geçen 2 Nisan'da Seydikemer'in Kabaağaç Mahallesi'nden Mendos Dağı eteklerine keçi otlamaya giden çoban 42 yaşındaki Hüseyin Gökmen'in kaybolduğu haberi geldi.

Cep telefonuna yapılan çağrılara cevap vermeyen Gökmen'in bulunması için Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri bölgeye sevk edildi. Gece sonuç alınamayan aramalara 3 Nisan sabahı devam edildi. Mendos Dağı eteklerindeki Dokuz Göller Bölgesi'nde Gökmen'in cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan incelemede Hüseyin Gökmen'in sırtından vurularak öldürüldüğü saptandı.

BAĞLANTI KURULAMADI

Arasında 10 kilometre mesafe bulunan iki bölgede 25 gün araşla işlenen cinayetleri aydınlatkmak için jandama harekete geçti. Kurulan özel ekip, Mendos Dağı eteklerinde hayvan otlatan çobanları ifadeye çağrıldı. Jandarma iki olay arasında cinayetlerin tüfekle işlenmesi ve öldürülenlerin çoban olması dışında henüz bir bağlantı kurulamadığını kaydetti. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, olayın aydınlatılması için jandarmanın yaptığı çalışmaların devam ettiğini söyledi. Çalık olayın en kısa sürede aydınlatılmasını beklediklerini kaydetti.

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ise ilçede işlenen Hüseyin Gökmen cinayetinin jandarma ve cumhuriyet savcılığı tarafından titizlikle incelendiğini söyledi. Henüz bir şüpheli belirlenemediğini anlatan Köken, "Cinayetler sonucu oluşan köylülerimizin korkularını en kısa sürede gidereceğiz. Kısa sürede cinayetin aydınlatılmasını bekliyoruz" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seydikemer Fethiye Ovacık Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title