Haberler

Cnr Kitap Fuarı'na Doğru

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, bu yıl ikincisi düzenlenecek CNR Kitap Fuarı'nda, 270 kitap ve çok sayıda belgeselle ziyaretçilerini karşılayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, bu yıl ikincisi düzenlenecek CNR Kitap Fuarı'nda, 270 kitap ve çok sayıda belgeselle ziyaretçilerini karşılayacak.

Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu fuar süresince, 15 ayrı etkinlik düzenlenecek. Fuar kapsamında Kültür AŞ, 5 imza günü, 6 söyleşi ve 4 çocuk atölyesi düzenleyecek. Kültür AŞ stantlarından alışveriş yapan herkese, 15 ayrı yazarın Çanakkale Savaşı'nın farklı boyutlarını ele aldığı 1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi hediye edilecek.

İmza günlerinde "Vatikan Gizli Arşivleri'nde Çanakkale 1915" kitabının yazarı Rinaldo Marmara, 28 Şubat Cumartesi günü 14.00-16.00 arasında, "Ayasofya Efsaneleri" kitabının yazarı Ferhat Aslan, 1 Mart Pazar günü 13.00-15.00 arasında okurlarıyla buluşacak.

Yine 1 Mart Pazar günü 15.00-17.00 arasında "Fetih ve Fatih" kitabının yazarı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, 7 Mart'ta "İstanbul'un 100 Lezzeti" kitabının yazarı Nilgün Tatlı, 8 Mart'ta ise Prof. Dr. Semavi Eyice kitapseverlerle bir araya gelecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Ajansı Çanakkale Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title