Haberler

Cizre'de Patlayıcılar Etkisiz Hale Getiriliyor

Cizre'de patlayıcılar etkisiz hale getiriliyor ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonların ardından Cudi ile Sur Mahallesi'nde PKK'lıların tuzakladığı patlayıcıların temizlenmesine bugün de devam edildi.

Cizre'de patlayıcılar etkisiz hale getiriliyor

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonların ardından Cudi ile Sur Mahallesi'nde PKK'lıların tuzakladığı patlayıcıların temizlenmesine bugün de devam edildi.

Cizre İlçesi'nde PKK'lı grupların kazdıkları hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 14 Aralık günü sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı süresince güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda mahallelerdeki hendekler kapatıldı, barikatlar kaldırılırken, PKK'lılar da etkisiz hale getirildi. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçede PKK'lılar etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonların tamamlanması ardından güvenlik güçleri özellikle Cudi ile Sur Mahallesi'nde cadde, sokak ve evlere tuzaklanan patlayıcıları imha etme çalışmalarını sürdürüyor. Tuzaklanan patlayıcıların infilakları sırasında şiddetli patlama sesleri duyulurken, dumanlar yükseliyor.

Cizre'nin çevresindeki hakim tepelere konuşlanan aralarında tank ve zırhlı araçların da bulunduğu güvenlik güçleri bulundukları bölgeden ayrılmayı sürdürdükleri görüldü. İlçede bugün helikopterlerin sık uçuş yaptığı görüldü. Cizreliler bugün 08.00-10.00 saatleri arasında açık tutulan marketlere giderek alışveriş yaptı. Bu arada ilçede dün gece çok sayıda silah sesleri duyulurken, izli mermilerin de kullanıldığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cizre Cudi Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title