Haberler

Cinnet Getiren Şahıs Eşi ve 2 Çocuğunu Öldürdü

Cinnet getiren şahıs eşi ve 2 çocuğunu öldürdüGAZİANTEP - Gaziantep'n Şahinbey ilçesinde cinnet geçiren şahıs önce karısını ardından 3 çocuğunu bıçakladı.

Cinnet getiren şahıs eşi ve 2 çocuğunu öldürdü

GAZİANTEP - Gaziantep'n Şahinbey ilçesinde cinnet geçiren şahıs önce karısını ardından 3 çocuğunu bıçakladı. Ağır yaralanan anne ve 2 kızı hayatını kaybetti.

Olay, Şahinbey ilçesine bağlı İstiklal Mahallesinde yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Mustafa Ö., evde cinnet geçirdi. Mustafa Ö., önce eşi Fatma Ö.'yü bıçak darbeleriyle yaraladı, daha sonra çocukları Mervenur Ö. (1), İlknur Ö.ve Mehmet Ö.'yü bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan anne ve çocukların ardından baba Mustafa Ö. daha sonra kendini de bıçakla yaralayarak evi ateşe verdi. Evden gelen çığlık seslerinin duyan vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla evden çıkartılan anne ve 3 çocuğu ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı anne Fatma ile 2 kızı Mervenur ve İlknur yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Yaralı Mustafa Ö. eşi ve çocuklarının hastaneye kaldırılmasının ardından yanan evin içinden çıkartılarak hastaneye kaldırılırken oğlu Mehmet'in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Şahinbey 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title