Haberler

Çine Belediye Başkanı Dinçer Açıklaması

"2014'te daha çok çalışacağız”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, geride bıraktıkları 2013 yılında yapmış oldukları çalışmalarının yeterli olmadığını söyleyerek, "2014'te daha çok çalışacağız" dedi.

Dinçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

"Yaşanabilir bir Çine adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz. Yepyeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2013 yılı içerisinde ilçemiz yaşam seviyesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledik. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız mahalle ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu sayede ilçemize yakışır önemli hizmetler gerçekleştirdik. 2014'te daha çok çalışacağız."

2013 yılı içerisinde yaptıkları hizmetlerden de bahseden Dinçer, Kapalı Pazar Yeri, Asar Milli Egemenlik Parkı, Adnan Menderes Bulvarı refüj düzenlemesi, Kalabak Çayı Rekreasyon Çalışmaları ve Kafeteryası, Şeyhler Açık ve Kapalı Düğün Salonu, Kültür ve Sanat Evi Restorasyon çalışmaları, Sedat Taşan Parkı, El Sanatları ve Ev Ürünleri Satış Merkezi, Şişeleme Parkı ve Kafeteryası, Fen İşleri Hizmet Binası ve ilçeye bağlanacak olan köylerin parke döşeme, kanalizasyon ve park çalışmalarının bir kısmının bitmiş ve bir kısmını da yeni yıl ile bitirmeyi planladıklarını kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title