Haberler

Cinayet Şüphelisi Olarak Aranan Emekli Teğmen Yakalandı

Güncelleme:

Adam öldürmek, adam yaralamak gibi suçlamalarla hakkında yakalama kararı bulunan teğmenlikten malulen emekli 42 yaşındaki R.K. Marmaris'te yakalandı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Denizli'de adam öldürmek, adam yaralamak ve 6136 sayılı kanuna muhalefetten hakkında yakalama kararı bulunan teğmenlikten malulen emekli 42 yaşındaki R.K. yakalandı.

BALIK TUTARKEN YAKALANDI

Bir ihbarı değerlendiren Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, oluşturdukları özel ekiple araştırma başlattı. Şüphelinin bir bankadan emekli maaşı aldığını tespit eden polis yapılan araştırmalar sonucunda R.K.,'yi saat 17.00 sıralarında Atatürk Caddesi'nde bulunan Halk Plajı'nda balık tuttuğu sırada yakaladı. Karakola götürülen R.K., ifade vermeyi reddetti. Gözaltına alınan R.K.'nin yapılan işlemlerin ardından yarın mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Marmaris Denizli Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

abbasi:

abbasi imparatorluğu 700 lü yıllardan sonra çine kadar ilerlemiştir, önüne çıkan , şeytana tapan türklere soykırım yapmıştır, sağ kalanları sünnet etmiştir, türk tarihi a dan z ye yalandır, ne bir malazgirt savaşı, ne bir istanbul fethi aslında hiç olmamıştır, türkler köle olarak imparatorluk içinde anadoluya yerleşmiş, bakteri gibi çoğalmış, 1923 yılında ilk devlet olma teşebbüsünü gerçekleştirmiştir, o da feci bir şekilde son buluyor. çünkü türk şeytandır, şeytana tapar.

7
24
yanıtYanıtla
BALIKESİRLİ:

DİYOSUN BEYİNSİZ APTAL

yanıt15
yanıt0
XrieL:

beyin nakli şart

yanıt3
yanıt1
liveleaks:

pkk leşi yaz, haydut sürüsü sözde türk ordusunun, nasıl insan cesetlerine bile işkence yaptığını, cesetlerin ordu tarafından nasıl başarı propagandası olarak kullanıldığını kendi gözlerinle gör. şunlarla aynı tarafta olanın mabadı berbad olur.

3
8
yanıtYanıtla
Balıkesir:

EVET PKK LEŞLERİ BAŞARI PROPAGANDASIDIR YAPANLARIN ELLERİNE SAGLIK

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title