Haberler

Cinayet Sanığı Baba ile Oğluna Müebbet Hapis İstemiyle Dava Açıldı

Aralarında husumet bulunan kişiyi av tüfeğiyle öldürdükleri iddia edilen baba ile oğlu hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Aralarında husumet bulunan kişiyi av tüfeğiyle öldürdükleri iddia edilen baba ile oğlu hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davaya ilişkin iddianamede, sanıklardan Mustafa Y'nin (54), kızı Ö.Y. ile arkadaşlık yapmasını istemediği Çağdaş Yunus Eşlik'i (28) av tüfeğiyle öldürdüğü, emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği, savcılıkta verdiği ifadesinde ise olayı oğlu Özgür Mehmet Y.'nin (21) gerçekleştirdiğini öne sürdüğü belirtildi.

Özgür Mehmet Y'nin de olaydan sonra teslim olduğu, hem emniyette hem de savcılıktaki ifadesinde Eşlik'in kendisinin öldürdüğünü kabul ettiği bildirilen iddianamede, kasten öldürülme olayında delil takdiri mahkemeye ait olmak üzere iki sanığın da ömür boyu hapis cezasıyla yargılanmaları istendi.

Merkez Seyhan ilçesinde 29 Ağustos'ta, Çağdaş Yunus Eşlik, yanına 2 kardeşini alarak, Ö.Y. ile arkadaşlık yapmasına karşı çıktığı öne sürülen kızın babası Mustafa Y. ile konuşmak için bu kişinin evine gitmiş, evin önünde çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulmuştu. Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eşlik, hayatını kaybetmiş, Mustafa Y. ile oğlu Özgür Mehmet Y. tutuklanmıştı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title