Haberler

Cinayet İddiasıyla Gözaltına Alınan Aile Serbest

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 10 yıl önce bir şahsın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan babası ve 2 kardeşi serbest bırakıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 10 yıl önce bir şahsın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan babası ve 2 kardeşi serbest bırakıldı.

Dikbıyık beldesi Gelemen mevkisinde bulunan bir çeşmenin yanında 10 yıl önce geceleyin silahlı saldırıya uğrayan M.U.B. (31), hayatını kaybetmişti. Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen zaman içinde cinayeti aydınlığı kavuşturamayıp olay faili meçhul kalınca Çarşamba Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinden yardım istedi. Cinayet Bürosu ekipleri, özel görevlendirilmeyle kapanan dosyayı açarak soruşturma başlattı. Dosyayı ve daha önceki ifadeleri inceleyen polis, 10 yıl önce askerlik yapmış Erzurumlu bir ere ulaşarak olay akşamı ölen şahsı kardeşi M.B.'nin aracında gördüğünü ve kımıldamadan yatar halde olduğunu söyledi. Olayla ilgili daha önce jandarma tarafından ifadelerine başvurulan ölen şahsın babası S.B. (66) ve kardeşleri M.B. (32) ve N.B. (47) gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan aile fertleri haklarındaki suçlamaları kabul etmediler. Bugün Çarşamba Adliyesi'ne sevk edilen baba ve 2 oğlu, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldılar. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title