Haberler

Çardak Cinayeti Davasında Karar Çıktı

Güncelleme:

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde iki yıl önce müşteri kapma yüzünden çıkan kavgada öldürülen Mehmet Ali Turan'ın katil zanlılarına 25'er yıl hapis cezası verildi.

Batman Hasankeyf'te 25 Haziran 2013 tarihinde Dicle Nehri kıyısında çardak işleten şahıslar arasında çıkan kavgada öldürülen Mehmet Ali Turan (50) davasında 36'ncı duruşmada karar çıktı. Mehmet Ali Turan'ın katil zanlılarına 25'er yıl hapis cezası verildi.

CEZA İNDİRİMİYLE 25 YILA HAPİS

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık ve maktul avukatları ile yakınları katıldı.

Duruşma esnasında söz verilen sanıklar üstlerine atılan suçları kabul etmediklerini ve haklarında beraat kararı verilmesini talep etti. "Kasten adam yaralama ve basit yaralama" suçu ile tutuklu yargılanan Ali, Süleyman, Hasan, İbrahim ve Ahmet Ağalday için müebbet kararı verildi, ancak 5 sanığa da iyi halden yapılan ceza indirimi ile 25 yıl hapis cezası verildi. Şahıslara yardımcı olmaktan dolayı tutuklu yargılanan Habip Ağalday'a ise 1 yıl hapis cezası verildi.

MÜŞTERİ KAPMA YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKMIŞTI

Hasankeyf ilçesinde 25 Haziran 2013 tarihinde Dicle Nehri kıyısında çardak işleten şahıslar arasında müşteri kapma yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Mehmet Ali Turan ağır yaralanmış ve Batman'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, olay ile ilgili 6 kişi yakalanmıştı. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre "Kasten adam yaralama ve basit yaralama" suçundan şahıslardan Ali, Süleyman, Hasan, İbrahim, Ahmet ve Habip Ağalday'ın müebbetle yargılanması talep edildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Ali Turan Hasankeyf Batman Dicle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

Misafir:

Bundan sonra burada yazılan hiç bir habere inanmam. Olayı en ayrıntısına kadar bildiğim için, Alakası olmayan saçma sapan sebepler yazılmış

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title