Haberler

Çınarcık Belediye Başkanı Kurt Açıklaması

"Eylül ayından sonra bir aksilik olmazsa Dolgu Projesi'ne başlayacağız"

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, bir önceki yönetim tarafından temelleri atılan dolgu projesinin çalışmalarına Eylül ayından itibaren başlanacağını söyledi.

Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaz aylarının yoğun geçtiğini, ilçedeki konutların doluluk oranının yüzde 50 civarında olduğunu söyledi.

İlçede yaz sezonunda ortalama 200 bin nüfus beklediklerini belirten Kurt, hafta sonlarında da 250 binleri bulacağını düşündüğünü ifade etti.

Altın Çınar Festivali'nin bu yıl yapılacağını kaydeden Kurt, "30 Ağustos Zafer Bayramı ile festivalimizi yeniliyoruz. Ağustos'un sonunda 2 veya 3 gün olmak kaydıyla Altın Çınar Festivali'ni yeniden yapacağız" ifadesini kullandı.

Bir önceki belediye döneminde temelleri atılan dolgu projesini yaz aylarının tamamlanmasından sonra devam edileceğini belirten Kurt, "Dolgu projesiyle ilgili firma yetkilileri geldi. Gerekli görüşmeleri yaptık. 15 Eylül tarihine kadar müsaade istedim. Yaz aylarında bu işe girmek istemedim. Yaz geçsin Eylül ayından sonra bir aksilik olmazsa Dolgu Projesi'ne başlayacağız" diye konuştu. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Kurt Avni Kurt Çınarcık Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title