Haberler

Cilvegözü'nde 2 Yılda 55 Çalıntı Araç Yakalandı

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda son iki yılda yerli ve yabancı plakalı 55 çalıntı araç ele geçirildi.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda son iki yılda yerli ve yabancı plakalı 55 çalıntı araç ele geçirildi.

Son yıllarda kiralama ve hırsızlıkla çalınıp Suriye'ye götürülen araç sayısında artış yaşanması nedeniyle Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan giriş çıkış yapan tüm araçlar detaylı bir aramanın yanında gerek Emniyet Genel Müdürlüğü gerekse de ınterpol bilgi sisteminden sorguları yapılıyor.

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Cilvegözü Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye giriş çıkış yapan araçların sorgusunda 2013'te 27'si Türk 5'i yabancı, 2014'te ise 20'si Türk 3'ü yabancı olmak üzere toplam 55 çalıntı araç yakaladı. Çalıntı araçlara el koyan ekipler, araçları kapıdan geçirmeye çalışan kişileri adli makamlara sevk etti. Araçlar ise sahiplerine teslim edildi. - Reyhanlıhatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cilvegözü Reyhanlı Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title