Haberler

Çıkan Olaylar Nedeniyle 4 İlde Eğitime Ara Verildi

Güncelleme:

IŞİD'in Kobani'ye yaptığı saldırılarıların protesto edilmesinin ardından Diyarbakır, Hakkari, Van ve Batman'da eğitime bir gün ara verildi.

Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Kobani'de saldırılarını arttırmasının ardından Diyarbakır'da protesto gösterilerinde olaylar çıktı. Çıkan olayların ardından Diyarbakır Valiliği gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Valilik ayrıca ilk, orta ve lise denge okulları da 1 gün süreyle tatil etti.

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Hakkari'de yaşanan olaylardan dolayı üniversitede eğitim öğretime ara verildiği bildirildi. Gün boyu devam eden olayların ardından alınan karar gereği Hakkari Üniversites'nde yarından itibaren 13 Ekim 2014 tarihine kadar eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

VAN'DA YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Van'da, Kobani'ye yönelik saldırılar nedeniyle çıkan olaylar üzerine Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde eğitime bir gün ara verildi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın eğitim öğretime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, "İlimizde meydana gelen olaylar nedeniyle 08 Ekim 2014 Çarşamba günü eğitim ve öğretime bir gün ara verilmiştir" denildi.

BATMAN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Batman Valiliği, iki gündür olayların sürdüğü kentte ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yarın, kentteki tüm okullarda da eğitime bir gün ara verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Valiliği Hakkari Kobani Işid Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

antiteyyo antipkk:

bence hiç açılmasın okullar. eğitilmeyi haketmiyor çünkü bu medeniyetsizler!

12
7
yanıtYanıtla
baybars:

Türkiye de devlet var mı?. . . .

4
6
yanıtYanıtla
SELANİK:

pkk TERÖR ÖRGÜTÜNE KORİDOR İZNİ VERİLİRSE VERENLER TC. İÇİN VATAN HAİNİDİR. KAHROLSUN pkk. . . . VATAN HAİNLERİNİN ÜZERLERİNDE ŞEHİT MEHMETÇİK KARDEŞLERİMİZİN ANALARININ BEDDUALARI OLSUN. . . .

5
3
yanıtYanıtla
ankaralı:

illaki eğitim aksayacak asker görünecek başka ülkelerde varmı avrupanın bakınız sadece cahıl kalmış bırakılmış bölgelerde ne yazıkkı 14 ölü ne kazandılar sıfır ne kaybettıler 14 can işte eğitimin iiyi değerlemenin farkı kazanan başkaları

2
3
yanıtYanıtla
TaTaR:

OLAY ÇIKARANLARI GÖNDERİN KOBANİYE BAKALIM ORDADA OLAY YAPA BİLECEKLERMİ ŞEREFSİZLER MADEM OKADAR ERKESİNİZ GİDTSENİZE KOBANİYE NAMUSSUZLAR .

4
1
yanıtYanıtla
ANADOLU KAPLANI:

BU İLLERDE EĞİTİME SÜRESİZ ARA VERİLMELİ, HATTA BU ŞEHİRLERE MÜMKÜNSE HİÇ EĞİTİM ÖĞRETİMLE İLGİLİ HİZMET VERİLMEMELİ, YAKILIP YIKILAN YERLER MÜMKÜNSE TAMİR EDİLMEMELİ VE HATTA DAHADA İLERİ GİDİLEREK BİR ÇARESİNE BAKILMALI BU DURUMUN , YETER ARTIK, YETERRRRRRRR. . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

VATANDAŞLAR GÖSTERİCİLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLÜYOR VE DEVLET ORTADA YOK.

2
2
yanıtYanıtla
Enine Boyuna:

Bundan sonra Uluslararası sömürgenlerin sürekli işbirlikçisi olan bu mikroplar temizlenmeden bu ülkede huzur olmaz.

3
1
yanıtYanıtla
Enine Boyuna:

Süper sömürgen batının işbirlikçisi bu mikroplar temizlenmeden bu ülkeye huzur gelmez.

3
0
yanıtYanıtla
Enine Boyuna:

Süper Sömürgen Batı Bloku, Türkiyeyi ortadoğu bataklığına çekmek ve sokmak için işitle ve Pkk ile saldırılarına artan şekilde devam ediyor. Hele birde şımartılmış mikrop başı ekimin on dördüne kadar süre veriyor. Kürtlerin İşbirlikçi Bozguncu Fesat kesimleri bu ülkede yaşadığı sürece, sömürgen batı blokunun bu millete Kürtlerin işbirlikçi kesimleri ile sömürü saldırıları bitmez. Yeter artık, gazla, jopla, su ile dağıt politikası bırakılmalı, bu mikropların hepsi tespit edilmeli ve temizlenmelidir.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title