Haberler

Cihanbeyli'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Cihanbeyli'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Cihanbeyli'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Cihanbeyli Müftülüğü organizesiyle Cihanbeyli Belediye konferans salonunda düzenlenen programa, Konya İl Müftüsü Ali Akpınar, Cihanbeyli Müftüsü Kuddusi Doğan, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli Emniyet Müdürü Murat Kocal, Belediye Meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı.

Mevlana Cami İmam Hatibi Şakir Bayır'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Cihanbeyli Müftüsü Kuddusi Doğan, İslam ülkelerinin Hz. Muhammed'in ahlakı ile yaşamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi.

Doğan, "İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların ve buhranın çözüm yolu, Peygamber efendimizin sünnetinden ve ahlakından geçmektedir" dedi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar'ın, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku" konulu konferansıyla devam eden program, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında dereceye girenlerin ödüllendirilmesi ile sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kale Ali Akpınar Cihanbeyli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title