Haberler

Cihan Saraç'a Hendek'te Büyük İlgi

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, çalışmalarına Hendek ilçesinde devam etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, çalışmalarına Hendek ilçesinde devam etti. Hendek ilçesinde partilerin yoğun katılımı ile yapılan tanıtım programında İlçe teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, "2023 vizyonun da yeni Türkiye'nin temelleri için adayım" dedi.

7 Haziran 2015 günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olduğunu belirten Cihan Saraç, "Ben siyasete 5 yıl önce başladım. AK Parti'de bir nefer gibi çalışıyorum ve koşturuyorum. Artık Kurucu Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi Türkiye'de yönetim anlayışında yeni bir sayfanın açılacağı bir döneme doğru gidiyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde bu ihtiyaç olan milletvekillini meclise oylarımızla taşırız ve ülkenin ihtiyacı olan yönetimdeki değişimin ve ülkenin ekonomik olarak Ak Partinin hedefi olan dünyanın ilk büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefini yakalamak için ilk adımı atarız. AK Parti bu ülkenin makus talihini değiştirdi. Daha güzel günlere taşıyacağına inanıyorum. Bu inançla yola çıktım" diyerek partililerden destek istedi.

Genel seçimlerde AK Parti olarak Sakarya da 7-0 yapacağını ifade eden Saraç, "Kadınlarımızla, gençlerimizle ve partimizin tüm kademelerinde görev yapan kardeşlerimizin azimli çalışmaları AK Partiyi zafere taşıyacağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Saraç Ak Parti Türkiye Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title