Haberler

Çiğli'de Türk Sanat Müziği Konseri İlgi Gördü

İzmir’de, Çiğli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği konser, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

İzmir'de, Çiğli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun verdiği konser, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Çiğli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun verdiği konser, Ahmet Rasim Sabuncuoğlu şefliğinde gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören konserde, birbirinden güzel hicazlar dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Eserler dinleyenleri mest ederken, koroda performansıyla dikkat çekti. Konserin sonunda Çiğli Belediye Başkanı Hasan Başkan Arslan, şef Sabuncuoğlu'na çiçek takdim ederek, koro üyeleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kültür ve sanat faaliyetleri adına her renkten müziğin Çiğlili sanatseverlerle buluşması için çalıştıklarını Başkan Arslan, "Türk sanat müziği konserleri sayesinde, hayatın streslerinden uzaklaşmanızı, mutlu ve eğlenceli bir zaman geçirmenizi istiyoruz. Aynı zamanda bu yıl 3.sünü vermenin gururu ve heyecanını yaşadığımız konserle Çiğli, kültür-sanata doysun istiyoruz. Bütün müzik alanları ayrı bir rengin, ayrı bir zevkin ifadesi olarak, böyle anlamlı gecelerde Çiğli halkını eğlenceye çağırmaya devam ediyor. Yüreğimize ve ruhumuza dokunan bu şarkılar sayesinde, hayatlarımızın sıkıntılı taraflarından bir süreliğine de olsa uzaklaşmış oluyoruz. Toplumun kültür ve sanat faaliyetleriyle desteklenmesi gerektiğine inanan bir anlayışın temsilcisi olarak, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Çiğli ve İzmir'in sanat şehri olması adına sinema ve tiyatro gösterilerinden konserlere, seminerlerden, şenliklere kadar birçok sanatsal ve kültürel faaliyet gerçekleştiriyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını düşünerek birçok etkinlik ve projeyi hayata geçiriyoruz. Çiğli'de kültür-sanat geceleri bir başka yaşanır sloganımızla çıktığımız bu yolda sizler için en iyi programları hazırlamaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arslan Türk Ahmet Rasim İzmir Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title