Haberler

Çiftçi, Çocuklardan Gelen Talepleri Dinledi

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kurslardan yararlanan gençlerle buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kurslardan yararlanan gençlerle buluştu. Gençlerden gelen talepleri dinleyen Çiftçi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Şanlıurfa çabası içerisinde olduklarını söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ahmet Yesevi Kadın Kültür Merkezi ile Topdağı Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.
Gün içerisindeki ziyaretlerine ilk olarak Ahmet Yesevi Kadın Kültür Merkezi ile başlayan Çiftçi, burada küçük kursiyerlerin düzenlediği sergiyi gezdi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Özçınar ile birlikte sergilenen eserleri yakından inceleyen Çiftçi, tablolar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra merkezdeki konferans salonuna geçti. Salon girişinde öğrencilerin tezahüratları ile karşılanan Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarında genç nüfusu dikkate alarak yatırımlar yaptığını söyledi.

ÇİFTÇİ: DAHA İYİ BİR ŞANLIURFA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ
Şehrini ve gençlerini düşünen kadroların özverili çalışması ile gelecek nesillere daha güzel bir Şanlıurfa sunmanın çabası içerisinde olduklarını aktaran Çiftçi, "Daha önceleri Urfa'da havuz yoktu, çocuklarımızın top oynayabileceği, halkımızın gidip rahat nefes alabileceği ve yine bu parklarda çocuklarımızın eğleneceği oyun grupları yoktu. Şanlıurfa artık gelişti. Halkına hizmet eden, vatandaşını düşünen ve en önemlisi geleceğe yönelik yatırımları hayata geçiren bir ekip var. Şehrini düşünen bu ekip çalıştı ve siz şimdi çocuklarımız Allah'a şükürler olsun ki imkan sahibi oldu. Büyükşehir Belediyemiz sporda da, gençlikte de kendini hissettirmeye başladı. Şuan Ahmet Yesevi Mahallesinin gençlik merkezi, spor merkezi ve kadın destek merkezi var. Şimdi de bölgeye çok büyük bir park ve yüzme havuzu yapılıyor" dedi. Ardından çocuklardan gelen talepleri dinleyen Çiftçi, kurslarda eğitim alan gençlere yönelik lisans çalışmasının sürdüğünü söyledi. Çocuklarla fotoğraf çekiminin ardından Çiftçi, bu kez Topdağı Kadın Destek Merkezi'ne geçti.

KADINLAR ÇİFTÇİ'Yİ ZILGITLARLA KARŞILADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'nin de katıldığı Topdağı Kadın Kültür Merkezi ziyaretinde ise kursiyer kadınlar, Çiftçi çiftini alkış ve zılgıtlarla karşıladı. Burada kadınlarla sohbet ederek devam eden eğitimler hakkında bilgiler alan Çiftçi, kadının sosyal yaşama daha da katılım sağlayabilmesi için eğitim çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Merkezdeki çocuklara hediyeler veren Çiftçi, gün içerisindeki programlarına devam etti. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Eğitim Yerel Yaşam Kültür Sanat Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title