Haberler

CHP ve MHP Grup Başkanvekilleri Bayramlaşmada Bir Araya Geldi

Manisa protokolü Polisevinde düzenlenen programla bayramlaştı.

Manisa protokolü Polisevinde düzenlenen programla bayramlaştı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in ev sahipliğinde yapılan törene CHP Grup Başkanvekili Özgül Özel ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da katıldı.

Manisa'da protokol üyeleri Polisevinde düzenlenen programla bayramlaştı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in ev sahipliğinde yapılan törene CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgül Özel ile MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Garnizon Komutanı Albay Şefik Güvenç, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve davetliler katıldı.

CHP Grup Başkanvekili Özgül Özel ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın samimi sohbetleri dikkat çekerken program davetlilerin Vali Güvençer'le bayramlaşması ile başladı. Çeşitli ikramların verildiği bayramlaşmada bir açıklama yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Allah'a çok şükür bugün ülkenin bütün sathında hatta bütün İslam dünyasında insanlar aynı duyguları paylaşarak hemen hemen benzer ritüelleri yerine getirerek bayramı yaşıyorlar, yaşatıyorlar. Hepimiz çok iyi biliyoruz; bayram güzelliğin, sevginin, huzurun, barışın sembolü. Hele hele Kurban Bayramı Allah'a yakınlaşma bayramı olarak da adlandırılıyor. Nasıl yakınlaşacağız Allah'a? Yüreklerimizde bunu yapabilmemiz için bugünün yüzü suyu hürmetine yüreklerimiz son derece genişlemiş durumda. Tüm sevgilere açık. Yapmamız gereken mümkün olabildiği kadar çok sayıda sevgiyi, muhabbeti yüreklere doldurmak. Yaşadığımız sorunların tek bir bölümünü eğer hayatımızda sevgiyi hakim kılabilirsek çözmüş olacağız. Başta Manisalı hemşerilerim olmak üzerine Türk Milletine ve İslam Aleminin bayramlarını tebrik ediyorum." dedi.

Türkiye'nin zor günler geçirdiğini kaydeden Vali Güvençer, "Zor günler yaşıyoruz. İçinden geçtiğimiz süre içerisinde özellikle çok sayıda şehitlerimizin olduğu, bugün de malum Van'da bir patlama oldu. Şehitlerimizi rahmetle yad etmek boynumuzun borcu. Bizler huzur ve saadet içerisinde bayram kutluyoruz ama bazı ailelerde şehitlerimizin o sıcak yuvalarında, metanetle, sabırla, bayram huzuruyla beraber bir hüzün de var. Millet olarak da bunu paylaşmak, aynı zamanda da milletimiz adına şükran duygularımızı bir kez daha iletmek durumundayız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Erkan Akçay Yunusemre Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title