Haberler

CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer, "Ortak Paydamız Çerkezköy"

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinde Uzunköprülüler Derneği’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy’de değişim zamanının geldiğini söyledi.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy ilçesinde Uzunköprülüler Derneği'ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy'de değişim zamanının geldiğini söyledi.

Ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'e, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay eşlik etti. Uzunköprülülerin her zaman başlarının tacı olduğunu söyleyen Candan Yüceer, "Bizden desteklerinizi hiç esirgemediniz" dedi. Tarım Sokak'ta faaliyet gösteren birçok dernek olduğunu söyleyen Yüceer, "Bizim ortak sevdamız, ortak paydamız Çerkezköy'dür. Bu havayı hep birlikte soluyoruz. Allah nasip ederse ömrümüzü burada birlik beraberlik ve huzur içinde geçireceğiz" dedi ve daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Çerkezköy'de kendine değil kentine çalışan bir belediye anlayışının hakim olması gerektiğini ifade eden Candan Yüceer, "Çerkezköy'de değişim zamanı geldi. Halkıyla birlikte üreten, insan odaklı projeler üreten, yaşam alanları üretebilen, helal yolla hizmet eden bir belediye istiyoruz. Artık bu köstebek yollardan kurtulmak istiyoruz. Yollar adeta birer yamalı bohça. Ailemizle çıkıp oturabileceğimiz yaşam alanları yok" dedi.

Türkiye'de son zamanlarda yaşananları ibretle izlediklerini kaydeden Yüceer, "Artık sözün bittiği yerdeyiz. Başbakan hala 'varsa' diyor. Evet var, gereğini yapsana. 'Ben sandıkta hesap veririm' diyor. Mağdur rolünü oynuyor. Yolsuzluğun mağduriyeti olmaz. Bunun hesabı sandıkta değil, mahkemede sorulur. AK Parti sizden oy isterken 'yolsuzluk yapacağım', 'ihaleleri yandaşlarıma vereceğim' mi dedi? Yoksa demokrasi, insan hakları, özgürlük getireceğim mi dedi? Ne dedi, ne yaptı, şimdi ne yapmıyor?" diye sordu.

"HİZMET ETMEK İSTİYORUZ"

Bugüne kadar kimin hangi partiye oy verdiğinin önemi olmadığına dikkat çeken Yüceer, "Elimizi vicdanımıza koymalıyız. Doğrudan yana olmalıyız. Tekirdağ artık büyükşehir oldu. Büyükşehir Belediye Başkanını da siz seçeceksiniz. Tekirdağ'ın Büyükşehir olması güzel oldu. İddiamız Büyükşehir'le birlikte 11 ilçeyi de almaktır. Çerkezköy Belediyesi 10 yıldır hizmet yapmadı. Biz CHP Belediyesi ile hizmet nasıl yapılır göstereceğiz" dedi.

Çerkezköy'de iktidara talip olduklarını söyleyen CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, "Tekirdağ ile uyum içinde bir Çerkezköy Belediyesi istiyoruz. Sizlerden destek istiyoruz. Hizmetlerinin temelinde şeffaf belediyecilik olmalıdır. Çerkezköy Belediyesi büyük borçların altına girdi. Bizim derdimiz hizmet. Hizmet etmek istiyoruz" dedi.

CHP heyeti, Uzunköprülüler Derneği ziyaretinin ardından Romanlar Eğitim ve Kültür Merkezi'ne ziyarette bulundu. CHP heyeti burada ise Dernek Başkanı Ergin Gider, Başkan Yardımcısı Tamer Kurt ve Roman vatandaşlar tarafından karşılandı. Ülkenin, çatışma değil, barış ve uzlaşma ortamına ihtiyaç olduğunu söyleyen Candan Yüceer, yerel seçimlerin, genel seçimlerin anahtarı olduğunu kaydetti. Yüceer, "Bize bu anahtarı sunarsanız, biz refahı ve huzuru getireceğiz. Dünya Türkiye'ye 'Terör örgütünü destekleyen ülke' gözüyle bakıyor. Biz, çakma ustalar gelene kadar birlik ve beraberliğimizi sağlamıştık. Bu çakma ustalar ülkeyi ayrıştırmak istiyor. Elimizden geldiği kadar sizlere hizmet edeceğiz. Her türlü eleştiriye ve talebe açığız" diye konuştu.

Çerkezköy'de Türkiye'nin en iyi 3 OSB'sinden biri olan ÇOSB'nin bulunduğunun altını çizen Candan Yüceer, "Şehre baktığımızda bunun onda biri yok. Çerkezköy bunu hak etmiyor. Vergimizi verdik, karşılığında azar işittik. 'Senden beteri var' dediler. Biz kimseyi ayırt etmeden hizmet etmek için sizden destek istiyoruz" dedi. Önümüzdeki günlerde sürecin daha da hızlanacağını kaydeden CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ise "Bu sürece herkesin destek olması gerekiyor. Çerkezköy'de daha iyisini isteyen herkes bu dönem CHP'ye destek vermelidir" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Candan Yüceer Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title