Haberler

CHP Sivas Milletvekili Akyıldız Suşehri'nde

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 1 Kasım'da yapılan milletvekili seçimlerinin ardından Suşehri ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 1 Kasım'da yapılan milletvekili seçimlerinin ardından Suşehri ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Parti binasında İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu ve partililer tarafından karşılanan Ali Akyıldız, 1 Kasım 2015'te yapılan milletvekili seçimlerinde kendilerine destek veren vermeyen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Sivas genelinde seçimlerin huzur içerisinde yapıldığını ifade eden Akyıldız, "Seçimlerde bize ve partimize vermiş olduğunuz destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tabi sandık bizim için en önemli unsurdur. Milli iradenin yansıdığı yerdir. Sandıktan çıkan sonuca da saygılıyız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Sivas genelinde istedikleri oyu alamadıklarını belirten Akyıldız, "Beklediğimiz sonuç bu değildi. Beklediğimizi yakalayamadık. Bunu başarı olarak görmüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Sivas'ta da başarı olarak görmüyoruz. Türkiye genelinde istediğimiz ve beklediğimiz sonuç olmadı" şeklinde konuştu.

Akyıldız, daha sonra Suşehri Yardım Seven Kadınlar Derneğini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Akyıldız Suşehri Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title