Haberler

CHP Silifke'de Görev Dağılımı Yapıldı

Olağan kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütünde görev dağılımı yapıldı.

Olağan kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütünde görev dağılımı yapıldı.

22-23 Ağustos 2015 tarihinde delege seçimlerini bütün mahallelere sandık koyarak gerçekleştiren CHP Silifke İlçe Örgütü, ekim ayında yapmayı planladığı ilçe kongresini genel merkezin onayı ile 13 Eylül Pazar günü Silifke Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Kongrede mevcut başkan Bünyamin Uçar, 268 geçerli oyun tamamını alarak yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, parti içerisindeki görev dağılımı da tamamlandı.

Buna göre Zarif Korkmaz ilçe sekreteri olurken, Mustafa Şimşek Sayman, Serpil Coşkun Eğitim Sekreteri, Ezgi Demirtaş Bilişim Sorumlusu, Ersin Servi Esnaf ve İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Cengiz Deveci Kırsal Bölge ve Üreticilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Emin Zahir Okdemir Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Münevver Sarımsakçı ise Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Örgütü'nün yerel seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerde de büyük bir başarı yakalayacağını sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Bünyamin Uçar; 'Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Delegelerimiz ve Yönetim kurulu üyelerimizle düzenli bir çalışma içerisindeyiz. Halkımız artık gerçekleri görüyor ve biliyor. Olağan kongremizin ardından yoğun bir çalışma içerisine girdik. Sorumluluğumuz bu defa büyük ve daha önemli. Yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize kolaylıklar diliyorum' dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title