Haberler

CHP'nin Milletvekilleri Tanışma Kokteyline Deniz Baykal Katılmadı

CHP'li yeni vekiller seçimden sonra ilk kez bir araya gelme fırsatı bulurken, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kokteyle katılmaması dikkat çekti.

CHP'nin milletvekilleri tanışma kokteylinde CHP'li yeni vekiller seçimden sonra ilk kez bir araya gelme fırsatı bulurken, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kokteyle katılmaması dikkat çekti.

CHP, yeni seçilen milletvekillerinin tanışması amacıyla ODTÜ Vişnelik Tesislerinde bir kokteyl düzenledi. CHP'nin yeni seçilen milletvekilleri Meclis'te yarın yapılacak yemin töreni öncesi bir araya geldiler. CHP'nin "Ergenekon Davası" kapsamında tutuklu bulunan Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın tahliye taleplerinin reddedilmesine karşı göstereceği tepki milletvekilleri arasında ana sohbet konusu oldu. Milletvekillerinin kendi aralarında yarın Meclis'teki yemin töreninde nasıl bir tavır takınılması gerektiğini tartıştıklar gözlendi.

-BAYKAL KATILMADI-

Milletvekillerinin birçoğu kokteyle eşleri ile birlikte gelirken bazı milletvekillerinin kokteyle çocuklarını da getirdiği görüldü.

CHP milletvekillerinin tamamına yakını kokteyle katılırken seçimin ardından mevcut yönetimin başarısız olduğu iddiası ile kurultay çağrısı yapan Eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kokteyle katılmaması dikkat çekti. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title