Haberler

CHP Niğde'de Ön Seçim Yaptı

CHP’nin 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde yarışacak adaylarını belirlemek üzere sandık kurduğu 55 ilden biri olan Niğde’de ön seçim heyecanı yaşandı.

CHP'nin 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde yarışacak adaylarını belirlemek üzere sandık kurduğu 55 ilden biri olan Niğde'de ön seçim heyecanı yaşandı. Sandığa giden CHP'liler hakim huzurunda yapılan seçimde 7 aday adayı arasından, milletvekili adayı olarak görmek istediği 3 ismi belirledi.

7 aday adayının yarıştığı ön seçimde 2 bin 403 oy alan mevcut milletvekili ve milletvekili aday adayı Doğan Şafak birinci sırada, Sevgi Özbek aldığı bin 963 oy ile ikinci, Ramazan Ertan ise bin 474 oy ile üçüncü sırada yer aldı. Bu sıralamayı üyelerden bin 48'inin oyunu almayı başaran Mümin Akgül, 650 oy alan Durmuş Songur, 404 oyla Nail Gündüz ve aldığı 339 oyla Ali İhsan Angı takip etti.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, 4 bin 850 üyenin oy kullandığı seçimin demokratik bir ortamda geçtiğini söyledi. Başkan Adem, "Seçimimiz merkezde 8 sandıkta, Çiftlik'te 1, Ulukışla 2, Çamardı'nda 2 ve diğer ilçelerde de ikişer sandıkta gerçekleştirildi. Aday adaylarımız gayet güzel çalıştılar ve demokratik bir şekilde yarıştılar. Niğde'ye örnek bir seçim gösterdik. Umarım Niğde'miz için, hepimiz için ve ülkemiz için hayırlı olur" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title