Haberler

CHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Caner Yenidünya Çatalzeytin'e Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili aday adayı Ahmet Caner Yenidünya seçim çalışmaları için Çatalzeytin’e geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili aday adayı Ahmet Caner Yenidünya seçim çalışmaları için Çatalzeytin'e geldi.

Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya saat 17.20'de Cumhuriyet Meydanında CHP İlçe Başkanı Metin Altıntaş, İlçe Sekreteri Ergun Usta ve beraberindeki partililer tarafından karşılandı.

Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya "1973 Üsküdar doğumluyum ilk, orta ve liseyi İstanbul'da bitirdim. Aslen Doğanyurtlu bir anne ve babanın oğluyum. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim. 1996 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesine Ceza Hukuku alanında araştırma görevlisi olarak girdim. 2 yıl kadar Kocaeli Üniversitesinde çalıştıktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesine asistan olarak 1998 yılında girdim. 2002 yılında doktor oldum, 2008 yılında doçent oldum, 2013 yılında Marmara Üniversitesinde profesör oldum.2008-2012 yılları arasında Marmara Üniversitesinde dekan yardımcılığı görevini yürüttüm. 2010-2014 yıllarında Marmara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yaptım. Kocaeli, İstanbul, Marmara ve Harp Okullarında Ceza Hukuku derslerine girdim. Ceza Hukuku alanında çok sayıda yazı ve makalem var. Uluslar arası kuruluşlarda çeşitli görevler aldım.

Kastamonu Türkiye'nin lokomotif illerinden biri. Kurtuluş savaşında Kastamonu önemli rol oynamıştır. Son 20 yıla baktığımızda Kastamonu hak ettiği ölçüde temsil edilemiyor. Biz Kastamonu'ya hak ettiği değeri vermek için çalışacağız. Tek hedefimiz Kastamonu'yu ülke içinde ve ülke dışında temsil edebilmek. "

Partililer ile buluşan Yenidünya ilçe hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam edeceğini belirten Yenidünya saat 18.00'de ilçeden ayrılarak Kastamonu'ya hareket etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Caner Yenidünya Çatalzeytin Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title