Haberler

CHP'liler "İktidara Yürüyüş Gecesi"Nde Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütü tarafından "İktidara Yürüyüş Gecesi" düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütü tarafından "İktidara Yürüyüş Gecesi" düzenlendi.

Geceye Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve eşi Pakize Turgut, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin ve ilçelerinden katılan Mersin milletvekili aday adayları

çevre ilçelerden ilçe başkanları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, gecede yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğim kısa süre içinde olmayan kadın kollarımızı tekrar oluşturduk. Gençlik kollarımızı daha aktif ve dinamik hale getirdik. Çıkarılan yasa ile tüzel kimliğini kaybeden ve kapatılan belde örgütlerimizi tekrar açmak için harekete geçtik ve kapatılan 8 beldemizin 6 tanesini tekrar faaliyete geçirdik. 2 tanesinin çalışmalarını yapmaktayız. Akabinde köy temsilciliklerini oluşturacağız. Yaklaşan genel seçimler öncesinde yapılacak, 2571 kayıtlı üyemizin oy kullanacağı milletvekili aday adaylığı eğilim yoklamamız 7 sandıkla Gazi Paşa İlkokulunda Cumartesi günü yapılacaktır. Eğilim yoklamasına girecek aday adaylarımıza şimdiden başarılar dilerim" dedi.

CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit ise öncelikle CHP Silifke İlçe Yönetimine böyle bir organizasyonu düzenlediği için teşekkür ederek, "Bugün milletvekili aday adaylarımızdan tutun da bütün CHP'ye gönül vermiş yoldaşlarım, yurttaşlarım burada. İnşallah CHP onuruna yakışan, örgütümüzün her kademesini kucaklayan, birlik-beraberlikten taviz vermeyen, ben değil biz olarak yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla yolumuz açık olsun diyorum" dedi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, bu görüntünün ne kadar enerjik bir örgüt olduklarını ortaya koyduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"30 Mart yerel seçimlerini kazanmamızın ardından sizlerin desteği ve teveccühüyle Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Yakamda ki rozetimi çıkarıyor ve herkesin belediye başkanı oluyorum dedim. Rozetimi çıkarttım ama onu kalbimde taşıyarak, halkıma hizmet etmeye devam ediyorum. Yaptığımız saha çalışmalarında görüyorum ki, CHP iktidarının zamanı gelmiştir. Laf üretmekle, birbirimizin enerjisini tüketmek değil çok çalışkan ve dinamik bir örgüt olarak ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, kadınlarımız ve gençlerimizle kol kola girerek bize gönülden destek veren halkımızı yanımıza alarak iktidara yürüyoruz. Çok daha fazla çalışmalıyız. Ben inanıyorum ki milletvekilliği seçimlerinde de bu büyük zaferi ve coşkuyu yaşayacağız. Geceye katılan bütün yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum."

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise katılan davetliler dans ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Turgut Silifke Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title