Haberler

CHP'li Vekil Kimden Helallik İstedi?

Güncelleme:

CHP'den milletvekili seçilen Tanju Özcan, ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı'na gerçekleştirdi.

Bolu'da, 34 yıl aradan sonra Meclis'e vekil gönderen CHP'den milletvekili seçilen Tanju Özcan, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı'na gerçekleştirerek, seçim sırasında yaşananlar nedeniyle helallik istedi.

CHP'de, Bolu'da 34 yıl aradan sonra milletvekili çıkarmanın sevinci yaşanırken, dün mazbatasını alan Tanju Özcan, ziyaretlere başladı. İlk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı'na yapan Özcan, partililer tarafından kapıda karşılandı. Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Mehmet Karakaşoğlu ile birlikte AK Parti'lilerle teker teker tokalaşarak kucaklaştı. AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'la birlikte toplantı salonuna geçen Özcan ve patililere kek, kurabiye ve meyve suyu ikram edildi.

Sayın'dan helallik isteyen Özcan, şunları söyledi:

"Tabii bir de helalleşmek lazım. 12 Haziran seçim döneminde çok kırıcı bir süreç yaşanmadı. Sizleri, partinizi, arkadaşları üzecek bir hareket içerisinde olduysam bunda bir art niyet yok, onu söylemek istiyorum. Bundan dolayı da hakkınızı helal etmenizi bekliyorum. Artık o defteri kapatmamız gerek, diye düşünüyorum. Milletvekili olarak ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştiriyoruz, bunun da bir anlamı olduğunu düşünüyorum. "

Tanju Özcan'ın helallik istemesi üzerine Ömer Sayın, önemli olanın vatandaşlarla helalleşmek olduğunu ifade ederek, "Siyasi partilerin helalleşmesi bir jesttir. Önemli olan vatandaşla helalleşmektir. O gerçekten ağır bir vebal ve ağır bir sorumluluk. Umarım sizler de üzerinize aldığınız bu ağır veballe vatandaşlarla helalleşirsiniz. Yoksa bizim onların adına helal etmek gibi bir yetkimiz ve lüksümüz yok. Karşılıklı polemikler ve konuşmalar oldu, böyle şeyler de siyasette olacaktır. Ben şahsım adına size hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum" diye konuştu.

Özcan da, Sayın'a "Helal olsun Sayın Başkan ne demek" yanıtını verdi.

MY, KY - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title