Haberler

CHP'li Vekil Adaylarından Güngiad'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır milletvekili adayları Nurdan Erdiş ve Aslı Açıkgöz, Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır milletvekili adayları Nurdan Erdiş ve Aslı Açıkgöz, Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal'ı ziyaret etti.

CHP Diyarbakır milletvekili adayları Nurdan Erdiş ve Aslı Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. CHP heyetini GÜNGİAD Başkanı Akbal ve yardımcıları kapıda karşıladı. Ziyarette konuşan GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, Ankara'daki patlamanın Cumhuriyet tarihinin en büyük kanlı eylemi olduğunu söyledi. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Akbal, "Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir randevu talep etti. Kılıçdaroğlu, bu görüşmeye katılacağını ifade etti. Bize gelen bilgiler çoğunlukla Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu randevuya katılmasının doğru olmadığı yönündeydi. Kılıçdaroğlu'nun bu randevuya katılmasının çok doğru olamayacağını düşünenlerdeniz. Nedeni ise bugüne kadar saldırılar oldu. Suruç'ta bir saldırı oldu, failleri halen belli değil. Yine bunun üzerine Diyarbakır mitinginde bir saldırı oldu. Bunun da failleri belli değil. Kılıçdaroğlu, bu iki seçim arasındaki süreci bu kadar güzel yürütmüşken bugünkü toplantıya katılması olumsuz bir yansımaya sebep olabilir mi sizlere hatırlatmak isterim" dedi.

Ziyaret, daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Aslı Açıkgöz Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title