Haberler

CHP'li Üyeler Tercihlerini Selçuk Tabak'tan Yana Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman teşkilatı tarafından üyeler üzerinden yapılan temayül yoklamasından Dr. Selçuk Tabak ilk sırada çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman teşkilatı tarafından üyeler üzerinden yapılan temayül yoklamasından Dr. Selçuk Tabak ilk sırada çıktı.

CHP Adıyaman il, ilçe ve belde teşkilatlarına üye olan 6 bin 700 üye Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde milletvekili adaylarını belirlemek için sandığa gitti. CHP Sinop Milletvekili Engin Altay'ın koordinatör olduğu temayül yoklamasında merkez ilçede 9 sandık, Gölbaşı, Besni ilçelerinde 3, Kahta ilçesinde 2, diğer ilçelerde ise 1 sandık kuruldu.

18 aday adayı içerisinde Selçuk Tabak 2 bin 326 oyu alarak birinci, Abdurrahman Tutdere 2 bin 171 oy alarak ikinci, Fatma Uluğbey bin 595 oy alarak üçüncü oldu.

Sandıklar açıldıktan ve sonuçlar açıldıktan sonra aday adayları birbirlerini tebrik ederek, başarılar diledi. Milletvekili Engin Altay, temayüldeki coşku ve heyecanın aynı şekilde seçimlere yansımasıyla Adıyaman'dan en az üç milletvekili çıkartabilecekleri dile getirdi. Altay, ayrılık olmadan seçime gireceklerini ve CHP'nin iktidara geleceğini ifade etti.

Seçimlere giren 18 aday adayının aldığı oy oranı şu şekilde:

"Selçuk Tabak 2 bin 326, Nusret Tunç 333, Abdurrahman Tutdere 2 bin 171, Mehmet Uçar 650, Fatma Uluğbey bin 595, Songül Varki Yıldırım 894, Zeynal Aslan 417, Müslüm Aslanoğlu 447, Zeynal Bakır bin 136, Ali Murat Bilgiç bin 19, Karip Bozkurt bin 185, Bilal Doğan 740, Mehmet Doğan 633, Mehmet Karahan bin 340, Şevket Köse 554, Celal Kürkoğlu 152, Zeynep Saya 678, Sıdık Şahin 868" - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Engin Altay Adıyaman Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500

Yorumlar (5)

mehmet:

abrurrahman tutdere önce köye dönüş davalarında, muhtarlarla valilik memurlarıyla yediği paranın hesabını versin. . .

2
0
yanıtYanıtla
samet:

ya bi de bdp. yi deneyin. bakın bakalım ne olacak. bdp. ye oy veren Diyarbakır, urfaya devlet yatırım yapıyor. adıyamandan bi halt çıkmaz , ne de olsa oyu bizim dedikleri için yatırım yapmıyor. bu akp milletvekilleri bi de karşımıza çıkıp Adıyamana çok yatırım yapıyoruz diyorlarya çıldırıyorum. adamlar bizi enayi görüyorlar. malatyada yapılan alt geçitlere harcanan paranın yarısı adıyamana harcansa Adıyaman cennet olur. ama biz bu kafayla daha çok tarım işçisi oluruz.

1
0
yanıtYanıtla
AliMobil-IOS:

Umarim bazi tirsikciler bundan ders cikarirlar

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

chp en doğru olanı yapmıştır. hakkımızda hayırlısı olsun. chp yi kötüleyerek hdp yi biryerlere getirmeye çalışanlar çok yanlış yapıyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
samet:

bunlar yani birinci olamayan aday adayları artık hdp. ye çalışırlar. işte chp. yaşasın hdp. bı ji hdp. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title