Haberler

CHP'li Pektaş, Kendinden Emin!

Pazar günü yapılacak seçimlere günler kala halkla buluşmaya devam eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, 30 Mart’ta rekor oyla seçimi kazanacaklarını belirterek, “Konak’ta halkın belediyesini kuracağımız günlere çok az kaldı” dedi.

Pazar günü yapılacak seçimlere günler kala halkla buluşmaya devam eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, 30 Mart'ta rekor oyla seçimi kazanacaklarını belirterek, "Konak'ta halkın belediyesini kuracağımız günlere çok az kaldı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, yerel seçimlere sayılı günler kala Konaklılarla buluşmayı sürdürüyor. Kampanya sürecinde Konak'ın 113 mahallesini adeta karış karış gezen Pekdaş, saha çalışmalarına İnönü Caddesi'ni gezerek devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Pekdaş, Konak'ta halkın belediyesini kurmak için geri sayımın başladığını söyledi.

OY BİRLİĞİYLE CHP

30 Mart'tan sonra Konak'ın Konaklılarla birlikte yönetileceğini belirten Pekdaş, seçimi rekor oy farkıyla kazanacaklarını dile getirdi. Çok iyi ve başarılı bir kampanya süreci geçirdiklerini vurgulayan Pekdaş, rakiplerinin toplamından en az iki kat fazla oy alacaklarını söyledi. Her Konaklı yurttaştan pazar günkü seçimde sandığa gidip oy kullanmasını isteyen Pekdaş, bu yerel seçimlerin sadece yerel yönetimleri belirlemeyeceğini belirterek şöyle konuştu:

"Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Seçimlerde verilecek her bir oyun çok önemi var. Her yurttaşımızın sandığa gidip oyunu kullanması için çağrıda bulunuyorum. Gençlerimiz Gezi sürecinde gösterdikleri duyarlılığı seçimlerde de göstermeliler. Konak'ın, İzmir'in ve Türkiye'nin kaderini verilecek bu oylar belirleyecek. Yurttaşlarımız bu hassasiyeti düşünerek sandığa gitmeli ve oy birliği ile Cumhuriyet Halk Partisi'nde birleşmeliler. Böylelikle İzmir'in ve ülkemizin geleceğine olumlu bir katkı sunacaklar."

KONAK'I KONAKLILAR YÖNETECEK

İzmir Çerkez Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret eden Pekdaş, Dernek Başkanı Ramazan Ersöz ve dernek yöneticileriyle biraraya geldi. Pekdaş, Konak'ta sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi adına her türlü destek için söz verdi. Yerel yönetimlerde katılımcı demokrasi anlayışını hayata geçireceklerini de belirten Pekdaş, "Konak'ı Konaklılarla birlikte yönetmek için, isteyen herkesin katılabileceği semt meclisleri oluşturacağız. O semtte oturan belediye meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz bu semt meclislerinin doğal üyesi olacak. Semtin ihtiyaçları, öncelikleri, yatırımları, projeleri semt meclislerinde tartışılacak, oylanacak ve belirlenecek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Sema Pekdaş Konaklı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title