Haberler

"Chp'li Oyan: BDP'ye, İmralı ile Daha Geniş Temas Koşulları Sağlansın" Haberine Ek

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyeti, akşam saatlerinde Hamravat Sosyal Tesisleri'nde sivil toplum örgütleri temsilcileriyle görüştü.

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyeti, akşam saatlerinde Hamravat Sosyal Tesisleri'nde sivil toplum örgütleri temsilcileriyle görüştü. Toplantıya davet edilen 18 sivil toplum örgütünü temsilen sadece 5 kişinin geldiği görüldü. Mali Müşavirler Odası Başkanı Erkan Azizoğlu, Eczcacılar Odası Başkanı Ferat Değer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğ'ini temsilen Cahit Pekkolay, Diyarbakır Toplumsal Araştırmalar Merkezi Başkanı Mehmet Kaya ile yaklaşık 1 saat görüşen CHP heyeti adına İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, görüşmeler sonunda kısa bir açıklama yaptı. CHP il yöneticilerinin 18 kurum temsilcisini davet ettiğini ifade eden Oyan, bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin il dışında olabileceğini, bazılarının ise birebir görüşmek istiyor olabileceğini değerlendirdiklerini söyledi. Oyan, "Sivil toplum örgütü temsilcileri genelde çözüm sürecine destek olmamızla ilgili sorular sordu. Biz de onları dinleyerek, sorunun çözümüne karşı olmadığımızı aksine destek olduğumuzu, ancak çözüm yöntemine karşı olduğumuzu aktardık. Daha önce de 6 kente gimiştik. Bu yüzden bu görüşmelerin ana temasını çözüm süreci oluşturdu" dedi. Geceyi Diyarbakır'da geçirecek CHP heyeti, yarın sabah erken saatlerde, Alevi vatandaşların yaşadığı, Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ne bağlı Türkmenhacı Köyü'ne giderek buradaki vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır İmralı İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title