Haberler

CHP'li Milletvekili Adayları Çatalzeytin'de Seçmenlerle Buluştu

CHP Kastamonu Milletvekili adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana saat 11.00’de Çatalzeytin’e gelerek Poyra Çayevinde seçmenlerle buluştular.

CHP Kastamonu Milletvekili adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana saat 11.00'de Çatalzeytin'e gelerek Poyra Çayevinde seçmenlerle buluştular.

Toplantıda CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Başkan Yrd. Uğur Alemdar, Başkan Yrd. Şahinr Türkmen, İl Sekreteri Turan Karaçam, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kula, Gençlik Kolları Başkan Yrd. Özgür Öztürk hazır bulundular. Aday tanıtım toplantısı Çatalzeytin İlçe Sekreteri Ergun Usta'nın sunumuyla başladı. İlçe Başkanı Metin Altıntaş bu seçimin önemine değinerek il örgütüne teşekkür etti. İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı "3 hafta önce İl örgütü olarak Çatalzeytin'e gelerek gündemi değerlendirdik. Bilindiği gibi hızlı bir seçim ortamına girdik. AKP'nin ihtirası MHP'nin sorumluluk almaktan çekinmesi nedeniyle milletvekili seçimleri 01 Kasım'da yenilenecek. 07 Haziran seçim sonuçlarının değişmeyeceği ortada olduğu halde yeniden bir seçime gidiyoruz. Bugün burada adaylarımızı tanıtmak, sizlerle sohbet etmek için hazır bulunuyoruz. 07 Haziran milletvekili seçimlerine çok yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandık. Şimdi ulaşamadığımız noktalara ulaşarak partimizin politikasını anlatacağız. Her bir partilimize özel görevler düşüyor. Partimizin oyları son seçimlerde yükseliş gösteriyor. Kısa zamanda vatandaşın tercihi değişmez diye düşünmeyelim. Tek başına ülkeyi yönetmek isteyen bir cumhurbaşkanının varlığını ortaya koyalım. Bizim gerçekçi vaadlerimiz var. Asgari ücret, çiftçiye ucuz mazot, emekliye 2 ikramiye. Vaatlerimiz bu seçimde de geçerlidir. Avrupa ülkelerinde çiftçiye mazot desteği çok iyi bir şekilde uygulanıyor. Her ortamda sorunlarımızı anlatacak, haklarımızı savunacak milletvekilleri çıkartmamız gerekiyor." dedi.

Birinci sıra milletvekili adayı H. Selami Çelebioğlu "Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortada. Küskünlük ve kırgınlık içinde olamayız. Kastamonu insanı her zaman ülkesine, devletine bağlı olmuştur. Ama bunun karşılığı olarak iktidar tarafından adeta cezalandırılıyor. İnsanlara kendimizi anlatma olayımız rekabeti ortaya çıkarır. AKP'nin bu seçimde tek başına iktidar olamayacağı çok açık bellidir. Ülkeyi gereksiz yere tekrar seçime sürüklediler. Ne yazık ki terör olayları da umurlarında değil. CHP kendi ilkeleri doğrultusunda hareket ederek halkımıza yapacaklarını anlatacaktır. Şimdile kadar özellikle köylerimizde bir korku vardı. İktidar partisine oy vermezsek hizmetler aksar düşüncesi oluşmuştu. AKP'nin bu seçimde iktidar olamayacağı ortada herkes oyunu özgürce kullanmalı. Her ilçenin bir sürü sorunu var. Adliyenin kalkmasına seyirci kalan Hakkı Köylü tekrar AK Parti'den milletvekili adayı yapıldı. Halkımız Köylü'ye gereken dersi vermelidir. 01 Kasım'da bizim çok net bir hedefimizi var. Kastamonu'dan bir milletvekili çıkarmak için ciddi bir çalışma içinde olacağız. Köylerimizin yol, su vs işleri için gerekli ödenek gönderilmiyor. Fakat bu iktidar istedikleri yere örtülü ödenekten daha çok para gönderiyor. Kastamonu'da sorunların çığ gibi büyüdüğünü diğer yerlere göre hizmet alınamadığını CHP olarak çok iyi anlatmamız gerekiyor" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Karakoç Çatalzeytin Kastamonu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title