Haberler

CHP'li Kurt'tan Bakan Yıldız'a Soru Önergesi

Güncelleme:

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, kentin Keskin ve Çukurhisar Mahalleleri'nde dile getirilen doğalgaz sorununu Meclis'e taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, kentin Keskin ve Çukurhisar Mahalleleri'nde dile getirilen doğalgaz sorununu Meclis'e taşıdı.

Kurt, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a verdiği önergeyle, "Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığının canı istediği zaman, canı istediği yere doğalgaz götürebilmesi, bağlayabilmesi konularında yetkisi var mıdır? Yoksa EPDK'nın vereceği izin, yetki ve koyacağı koşullara göre mi belirlenmektedir? Eskişehir ili, Tepebaşı İlçesi, Keskin ve Çukurhisar Mahallelerine doğalgaz bağlanmasının gerçekleşmemesi, ESGAZ'a yetkisinin verilmemesinden mi başka bir sebepten mi kaynaklanmaktadır? ESGAZ, EPDK'nın kendisine izin vermediği bahanesi ile mi Keskin ve Çukurhisar Mahallelerinin doğalgazını bağlamamakta yoksa başka sebeplerden mi bağlamamaktadır? Bu iki mahalleye doğalgaz bağlanmamasının nedenleri arasında Tepebaşı ya da Büyükşehir Belediyelerinin bir etkisi var mıdır?" sorularına cevap verilmesini istedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Taner Yıldız Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title