Haberler

CHP'li Kadınlardan, "Heba Etme Hibe Et" Projesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli Kadın Kolları, evlerde kullanılmayan giysi, ayakkabı, kitap ve oyuncakları toplayarak ihtiyaç sahibine verecek yeni bir projeyi hayata geçirerek . Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Hatice Demir, “Korkuteli için özellikle çocuk ve kadınlar için elimizden geleni yapmak istiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli Kadın Kolları, evlerde kullanılmayan giysi, ayakkabı, kitap ve oyuncakları toplayarak ihtiyaç sahibine verecek yeni bir projeyi hayata geçirerek . Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Hatice Demir, "Korkuteli için özellikle çocuk ve kadınlar için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bu anlamda ilk projemiz 'Heba Etme Hibe Et' ile ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kıyafet, ayakkabı, kitap ve oyuncak kampanyası başlattık. Proje ile ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kıyafet, ayakkabı, kitap ve oyuncakları toplayarak ihtiyaç sahibi ile buluşturacağız." dedi. (AD) - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hatice Demir Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title