Haberler

CHP'li Kadınlar Yenimahalle'de

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Canan Kumbasar ve yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Canan Kumbasar ve yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan yönetim, Yenimahalle'ye yapılan hizmetlerin ve projelerin tüm yerel yönetimlere örnek gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi. Makamında ağırladığı konuklarına belediyecikle ilgili brifing veren Yaşar, belediyenin ilçeye yaptığı hizmetleri anlatan tanıtım filmini konuklarıyla birlikte seyretti.

Yaşar, belediye başkanı olabilmek için sorumluluk sahibi ve vicdanlı olmak gerektiğini belirtti. Yaşar, " Yenimahalle Belediyesi, kimseye borcu olmayan, bütçesini titizlikle hazırlayan bir belediyedir. Hazırlanış şekli itibarı ile Ankara'da derecesi olan bir bütçeye sahibiz. Bizim politikamız kimseyi mağdur etmeden vatandaşa hizmet sunmak. Yenimahalle üç yılda ekonomik anlamda güçlü bir belediye haline geldi. İlçe'ye kazandırdıklarımız ve sosyal hizmetlerimiz ile sağlam bir belediyeyiz" dedi.

Bir partinin iktidar olabilmesinin yolunun yerel yönetimlerden geçtiğini söyleyen Yaşar, "Yerel yönetimlerin işleyişi devletin alt yapısını oluşturur, bu yüzden belediyelerin hayata geçirdiklerinin önemi büyüktür.

Demokratik olmak, karşı düşünceli fikirlere saygı duymaktır. Yenimahalle Belediyesi demokratik bir belediyedir" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nin yaptığı projelerin ve hizmetlerin takdir edilip, örnek alındığını söyleyen Kumbasar, ihtiyaç sahibi vatandaşların gururu incinmeden alışveriş yapabilme imkanı sağlayan YENİKART projesinin başarısını dile getirdi. Kumbasar, "CHP'li bir belediyenin böylesine başarılı sosyal projeler ortaya koyması bizleri çok mutlu ediyor, gurur duyuyoruz. Yenimahalle Belediyesi çağdaş ve yenilikçi bir belediye olduğunu, vatandaşlara ve Yenimahalle'ye kazandırdıkları ile ortaya koyuyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title