Haberler

CHP'li Altıntaş'tan Proje Eleştirilerine Yanıt

Güncelleme:

CHP Aydın İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Ilıcabaşı Mahallesi'nde hayata geçirmeye hazırlandığı projesi hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Aydın Belediyesi'nin Ilıcabaşı Mahallesi'nde hayata geçirmeye hazırlandığı kentsel dönüşüm projesi hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten'in Ilıcabaşı Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından davet edildiği ifadelerinin gerçek olmadığını savunan Barış Altıntaş, "Muhtar ve Romanlar Derneği başkanı mahalle sakinleri olarak herhangi bir davetlerinin olmadığını beyan ederken, kendilerinden de kentsel dönüşümle ilgili herhangi bir bilgi ve yardım taleplerinin de olmadığını söylediler. Zaten Aydın Belediyesinin konuyla ilgili en yetkili bürokratı tarafından mahalle sakinlerine en güncel bilgilendirme yapılmış durumda" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ökten'in Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na hitaben, "Kentsel dönüşüm konusunda ihtisası olmadığı halde halkı galeyana getirecek açıklamalar yapıyor" iddiasına değinen Altıntaş, "Kendisinin kentsel dönüşüm konusundaki ihtisası tüm Aydın kamuoyu tarafından merak ediliyor. Aydın'ın farklı mahallerinde çalışma yapılmamasını eleştiren Ökten'e buradan soruyorum. Aydın Belediyesi kendi partilerine mensup bir başkan tarafından yönetilirken kentteki riskli mahaller için ne yapmışlar. Sayın Ökten o dönemde bu soruları gündeme niye getirmemiştir. Kentsel dönüşüm yasasını yakıp, yıkmaktan ibaret sanan bir İlçe başkanının yaptığı açıklamanın ciddiyeti bu ifadeleriyle ortaya çıkmıştır. Sayın Ökten her zamanki gibi laf olsun, muhalefet olsun mantığı ile hareket ettiğini göstermektedir. Ayrıca Belediye Başkanının kentin her noktasında inceleme yapıp yapmadığını, kent için tüm fizibilite çalışmalarının hazır olup olmadığını merak ediyorsa tüm yapılan çalışmaları sıcak bir çay eşliğinde Aydın Belediyesini ziyaret ederek görebilir. Bu arada kendisi kentte yapılan projelerin tamamının dışardan gelen firmalar tarafından yürütüldüğünü söylerken, Aydın Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Otogar Kompleksinin Aydınlı bir firma tarafından yapıldığını unutmuş olmalı" şeklinde konuştu.

İddiaların tamamının hayal mahsulü olduğunu öne süren Altıntaş, sözlerini şöyle tamamladı: "Gökhan Ökten, o bölgede rezidans yapılacak derken Özlem Çerçioğlu'na iftira atmaktadır. Bu konu provoke etmek amacıyla kendi partililerinin o bölgede gündeme getirdiği bir dedikodudur. Bu bölgenin ranta açık ve arsa değerlerinin yüksek olduğunu ifade eden Ökten, sanırım bu bölgenin en düşük emlak beyan değerine sahip olduğunu ve arsa metrekare fiyatının en düşük mahalle olduğunu bilmeyecek kadar bu konuya uzak. Yapılan projelerin halk tarafından nasıl karşılandığını merak ediyorlarsa başbakanın önüne konulan ankete dikkatli bakmalılar. Basına düşen haberlerden öğrendiğimize göre de, başbakandan yedikleri fırçadan, Aydın Belediyesi'nin projelerinin şehir vizyonu için ne kadar değerli olduğunu anlayabilirler. Son olarak Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu kentsel dönüşüm konusunda seçim yatırımı yapmakla suçlayan Sayın Ökten, şunu bilmeli ki aslında siyasi rant için devletin bürokratlarını bile kullanmaktan çekinmeyen kendisi ve Milletvekili Mehmet Erdem'dir. Bu konudaki performansları tüm Aydın kamuoyunun dikkatinden kaçmamaktadır" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Barış Altıntaş Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title