Haberler

CHP Karaman İl Başkanı Ertuğrul'dan Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı.

Ahmet Ertuğrul açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de grup toplantımızı gerçekleştirmek üzere salona doğru ilerlerken amacı belli olmayan yumruklu çirkin bir saldırıya uğramıştır. Genel Başkanımıza yapılan saldırıyı esefle, şiddetle kınıyor geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Tarihte Genel Başkanlarımıza saldırılar olmuştur ancak hiçbir saldırı, baskı ve şiddet bizleri doğru bildiğimiz yoldan döndüremeyecektir. Tek bir hedefimiz var demokratik, çağdaş, tam bağımsız, komşuları ile dost bir Türkiye'ye kavuşuncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Ertuğrul Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title