Haberler

CHP Kadın Kolları Tam Gaz

Güncelleme:

CHP Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır Seçim Çalışmaları Programını Tamamladıklarına İşaret Ederek, 10 Grup Halinde Mahalle, Sokak Ve Ev Çalışmalarını Yaptıklarını Dile Getirdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır Cumhuriyet Halk Partisi'nin Manisa'dan birinci parti olarak çıkabilmesi ve en az 5 milletvekili çıkarabilmek için canla başla çalıştıklarına vurgu yaparak;"Cumhuriyet Halk partisi olarak sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlıyoruz.

Çalışma grupları tespit ettik. 10 ayrı çalışma grubumuz var. Her grubumuzu sabahın erken saatlerinden itibaren mahallelere yönlendiriyoruz. Bir grupta Kadın kollarımızdan en az 5 bayan arkadaşımız var. Partili bayan arkadaşlarımız her gün 1 veya 2 mahalleye gidip; her vatandaşla diyalog kuruyor, parti programımızı anlatıyor, CHP'nin iktidara gelmesi durumunda Türkiye'nin nasıl bir refaha kavuşacağını anlatıyoruz. "şeklinde konuştu.

Bayan politikacıların CHP'de verimli siyaset yaptığına önemle işaret eden CHP Kadın Kolları Manisa İl Başkanı Fadime Özçakır, İl Yönetimi kadın kollarından sorumlu Başkan yardımcısı Fatma Ayhan, İl Kadın kolları örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Fisun Kökyazıcı, argeden sorumlu il kadın kolları Başkan yardımcısı Elif Kök, İl Kadın Kolları sekreteri Ayşe Uncu, Sayman Hediye İçen ve tüm kadın kolları üyeleri ile birlikte mahalle, köylere dağılarak son sürat çalıştıklarını dile getirdi.

Kadının siyasette var olmasının şart olduğuna dikkat çeken CHP Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır;"Kadının nezaketi ve hassasiyeti seçim çalışmalarında önemlidir.

Biz kadınlar konuşmayı ve anlatmayı severiz. Bıkmadan, usanmadan Parti programını anlatıyoruz. Kadına karşı her türlü şiddeti, cinsel taciz gibi onur kırıcı eylemleri önlemek için eğitici ve koruyucu hukuksal politikalar uygulayacağız. Kadın-erkek, her vatandaş yoksulluğun şiddetine uğramadan ve açlık çekmeden yaşayacak. Sadaka değil, hak olarak sağlık ve eğitim desteklerinden, aile sigortası ve kırsal kesimde başlatılacak asgari ücret tutarındaki vatandaşlık hakkı ödemesinden yararlanacak.

Aile sigortasından öncelikle ihtiyaç sahibi kadın ve çocuklardan oluşan aileler, yalnız yaşayan emekli ve yaşlılar, korumasız kesimler ve engelliler yararlanacak. 'Vatandaşlık Hakkı Ödemesi' öncelikle ailenin annesinin banka hesabına yatırılacak, böylece kadının evdeki konumu güçlendirilecek. İnsan onuruna yaraşır bir hayat için, evde çalışan kadınlar, evden çalışan kadınlar, diğer enformel ekonomi çalışanları ve esnek çalışanlar soysal refah hizmetlerinden yararlanacaklar. Kadın-erkek eşitliği ve bütün aile fertlerinin saygınlığını koruma hedefleri temel sosyal hedefler arasında yer alacak ve ilköğretim programlarında işlenecek.

Her çocuğun kreş ve okul öncesi eğitimden yararlanabilmesi için, işyerlerinde kreş olanaklarını devlet desteğiyle yaygınlaştıracak; özellikle kentlerin sosyal gelişme açısından yetersiz bölgelerinde çalışan kadınların, memur ve emekçilerin çocuklarına öncelik vererek, yeterli sayıda ve nitelikte çocuk yuvası ve ana okulu açılmasını sağlayacağız. Her kadın istediği kadar çocuk sahibi olabilmek için ihtiyaç duyduğu aile planlaması ve koruyucu hekimlik hizmetlerinden yararlanacak."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title