Haberler

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınların siyasal karar mekanizmasında daha etkin olması için çalışacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınların siyasal karar mekanizmasında daha etkin olması için çalışacaklarını söyledi.

Dokuzcan, Akçakoca'daki bir otelde düzenlenen "7 ayda 7 bölge" çalışma toplantısında yaptığı konuşmada, "yerel", "genel" ve "cumhurbaşkanlığı" seçimlerini kazanmanın yolunun kadınlardan geçtiğini savundu.

Kadınların siyasette daha etkin rol almalarını sağlamak amacıyla "7 ayda 7 bölge" çalışmasını başlattıklarını anlatan Dokuzcan, "Kadınlarımızı birbirleriyle buluşturmak ve tanıştırmak istiyoruz. Kadınların siyasal karar mekanizmasında daha etkin olması için çalışacağız" diye konuştu.

Dokuzcan, Akçakoca'da CHP İlçe Kadın Kolları Teşkilatı bulunmamasının çok üzücü olduğunu, bir an evvel kurulması için gerekli çalışmayı başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ise kadınların seçimlerin kazanılmasında önemli bir etken olduğunu vurguladı.

Projelerinde kadınlara ve engelli vatandaşlara öncelik tanıdıklarına dikkati çeken Albayrak, Dokuzcan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Toplantı, sinevizyon gösterisiyle sona erdi.

Muhabir: Soner Şen - Onur Orhan / Ömer Ürer

Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Fikret Albayrak Hilal Dokuzcan Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title