Haberler

CHP İzmir'de Gündem "Çatı Adayı"

CHP'de gözler Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için "Çatı Adayı" olarak belirlenmesinin ardından, il örgütleri de konuyu derinlemesine el aldı.

CHP'de gözler Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı için "Çatı Adayı" olarak belirlenmesinin ardından, il örgütleri de konuyu derinlemesine el aldı. Partisinin il ve ilçe yönetimleriyle biraraya gelen İl Başkanı Ali Engin, "İzmir il örgütü olarak genel başkanımızın önerdiği Cumhurbaşkanı adayımızı destekleyeceğiz." dedi.

CHP'nin her ay bir başka ilçede gerçekleştirdiği ilçe başkanları toplantısı bu kez Narlıdere Kaya Termal Otel'de düzenlendi. Toplantıya, İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileri ve ilçe başkanlarının yanısıra ev sahibi sıfatıyla Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da katıldı.

CHP İl Başkanı Ali Engin, salondakilere hitaben yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinin başladığını ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP VE MHP tarafından Çatı Adayı olarak belirlendiğini ifade ederek, "Sayın genel başkanımız ileri görüşlü davranarak bir isim gündeme getirdi. Mezhep savaşlarının, çatışmaların, ülkemizde de kargaşanın olduğu dönemde genel başkanımız Cumhurbaşkanı adayını sundu. İzmir il örgütü olarak genel başkanımızın önerdiği Cumhurbaşkanı adayımızı destekleyeceğiz. Biz zaten çalışmalarımıza başlamıştık. 10 Ağustos'a kadar tüm çalışmalarımızı halka anlatacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimi çok önemlidir. Siyasi partilerin seçimde kısıtlanması söz konusu oluyor. Kanuna uygun çalışıp diğer siyasi partilerle iş birliği yapacağız. Çalışmalara halkı, STK'ları katacağız. İzmir'de en yüksek oy almayı hedefliyoruz. Yüzde kaç oranında oy alırız bilmiyorum ama çok çalışacağız. İl yönetimi olarak 30 ilçede çalışmalar yapacağız. En fazla çalışan, disiplinli hareket eden parti CHP olacaktır" dedi.

DEMOKRATİK SEÇİMLER YAPACAĞIZ

Parti içi konulara da değinen Engin, "Ne kimsenin hakkı yeniyor, ne de farklı uygulama oluyor. Partimiz demokratik bir tepkidir. Ben eski arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüzük gereği atamalar oluyor. Ardından ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. Demokratik bir şekilde yeni yöneticilerimizi seçeceğiz. Bizim partimiz başka partilere benzetilmesin. Üyelerimizin hakkına ve hukukuna uyan bir yapıdayız" diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞARACAĞIZ

Toplantıda konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 30 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıktıklarını hatırlatarak şunları söyledi: "Yüzde 60'ın üzerinde oy aldık. Başarımızda ilçe yönetiminin büyük payı vardır. Narlıdere'de parti yönetimi ve yerel yönetim birbirine destek veriyor. Yıllardan beri istikrarlı şekilde CHP bayrağını belediye burçlarına dikmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim var. İlçemiz üzerine düşeni her zaman yaptı. Bundan sonra da çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz. Narlıdere'de yaptığımız en önemli çalışmalar arasında kentsel dönüşüm var. Beş yıl sonra kentsel dönüşümü tamamlamış, gecekondudan arınmış, sorunları çözmüş bir yer olacak. Kentsel dönüşümü vatandaşlarımız ile birlikte yapacağız. Daha yaşanılabilir bir ilçe için çalışmalarımızı yürütüyoruz. CHP gibi sosyal demokrat bir partinin nasıl çalıştığını göstermeye gayret ediyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekmeleddin İhsanoğlu Abdül Batur Narlıdere İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title