Haberler

CHP İl Başkanı Zengin'den Çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Hukukun üstünlüğü için Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Hukukun üstünlüğü için Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istediklerini söyledi.

CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, CHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın da katıldığı destek programında niçin Ekmeleddin İhsanoğlu'nu istediklerini anlattı. Zengin, "Karanlığa mahkum edilmiş zihniyete hep beraber çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile birlikte dur diyeceğiz. Ekmeleddin bey 10 Ağustos günü Kırşehir'de yüzde altmış oy oranı alacaktır. Kırşehir'de birinci adam olarak çıkacağız şuana kadar yaptığımız yoklamalar ve Ekmeleddin beyi şahsiyeti bizleri bu yönde düşündürüyor. Kamuoyunda da yaptığımız yoklamalar ve görüştüğümüz kişiler de Ekmeleddin beye karşı sıcak yaklaşım içerisindeler. Şayet Kırşehir huzur, güven, istikrar, hukuk ve hukukun üstünlüğünü istiyorsa çatı adayımız üzerinde uzlaşacaktır" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ekmeleddin İhsanoğlu Yılmaz Zengin Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title