Haberler

CHP Heyeti Korkuteli Belediye Başkanı Gökçe'yi Ziyaret Etti

Yerel seçimlerde CHP'den Korkuteli Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Çil ile partisinin ilçe yönetimi, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi makamında ziyaret etti.

Yerel seçimlerde CHP'den Korkuteli Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Çil ile partisinin ilçe yönetimi, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çil'e CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mustafa Asım Tatoğlu, CHP'li meclis üyeleri Süleyman Memioğlu, Ayşe Gül Pınar ve Serhat Çoban da eşlik etti.

Demokratik bir yarışa girdiklerini ve yarışı kazanan Gökce'yi tebrik ettiklerini belirten Çil, "Hiçbir zaman seviyesiz ve belden aşağı vurarak siyaset yapmadık. Başkan Gökce'yi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökçe ise güzel bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade ederek, "Uzun soluklu ve geniş bir seçim haritasında çalıştık. Yorucu olmasına rağmen gerçekten hepimiz zevk alarak çalıştık. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Çil Korkuteli Ayşe Gül Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title