Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, genel seçime kısa bir süre kaldığını belirterek, "İnşallah o süre sonunda Türkiye bu zulümden kurtulacak, kendine yakışan bir yönetime kavuşacak" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, genel seçime kısa bir süre kaldığını belirterek, "İnşallah o süre sonunda Türkiye bu zulümden kurtulacak, kendine yakışan bir yönetime kavuşacak" dedi.

Partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Tezcan, bugün Aydın'da Cumhurbaşkanı'nın katılacağı açılış törenine, halkın zorla götürülmeye çalışıldığını iddia etti.

İlçe milli eğitim müdürlüklerinin okullara, mitinge katılma yönünde talimat gönderdiğini öne süren Tezcan, bazı sendikaların ise kendilerine üye öğretmenleri göndermeme kararı aldığını belirtti.

Türkiye genelinde benzer uygulamaların hakim olduğunu ifade eden Tezcan, "Orman işçilerini zorla imza karşılığı getirmeye çalışıyorlar. Hastanede çalışan, her an kapının önüne konulma korkusu altındaki taşeron işçileri zorla imza karşılığında tutanak tutup mitinge getirmeye çalışıyorlar. Kaymakamlar muhtarlara baskı yapıyor. 'En az bir minibüs, bir otobüs adam alıp getireceksiniz' diye. Kaymakamlar seferber olmuş, muhtarlara baskı yapıyor" dedi.

Genel seçimlerin ardından hesap soracaklarını vurgulayan Tezcan, "Bu zorbalığa ve baskına teslim olmayın. Bunların ömrü sayılı. Sayılı gün çabuk geçer. Genel seçime kısa bir süre kaldı. İnşallah o süre sonunda Türkiye bu zulümden kurtulacak, kendine yakışan bir yönetime kavuşacak. Türkiye'ye yakışmayan cumhurbaşkanları, yakışmayan davranışlarının hesabını verecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Tezcan Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title