Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Açıklaması

''Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen ardından erken genel seçim gözüküyor ve bu seçimde CHP iktidara gelecektir.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, "Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen ardından erken genel seçim gözüküyor ve bu seçimde CHP iktidara gelecektir. Hep birlikte halkın iktidarını kuracağız" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir ilçesine gelen Günaydın, Saat Kulesi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Amaçlarının iktidara gelmek olduğunu kaydeden Günaydın, "Haramilerin iktidarına son verip halkın iktidarını getireceğiz. Yenişehir tarihi misyonu ile çok önemli bir ilçemiz. Bu nedenle bizim için de çok önemli. Yenişehir tarım şehri, tarımın sorunlarını çözmeden, tarımsal sanayinin önünü açmadan Yenişehir gelişemez. Bizim güzel projelerimiz var ve bunları gerçekleştirip insanımızı mutlu edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti iktidarının sonuna gelindiğini öne süren Günaydın, şunları kaydetti:

"İktidar partisinin 2015 Haziranı bekleyecek gücü kalmadı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen ardından erken genel seçim gözüküyor ve bu seçimde CHP iktidara gelecektir. Hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Türkiye'de çiftçi dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyor. Maliyeti 1,5 TL ama vatandaşa 5 TL. Ancak gemi sahiplerine neden 1,5 TL bir düşünün. Bizim iktidarımızda mazot da 1,5 TL olacak, emekli maaşları da düzene girecek. Bunu nasıl mı yapacağız? Ayakkabı kutularındaki paraları halkımıza dağıtacağız öyle yapacağız. Bizim iktidarımızda dışarıdan hiçbir ürünü almayacağız. Çiftçimize ürettireceğiz." - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title