Haberler

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Adıyaman'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Adıyaman’da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Adıyaman'da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Adıyaman İl Başkanlığı'na gelerek burada İl Başkanı Bilal Doğan ve Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ile birlikte basın açıklaması yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, daha sonra tütün diken çiftçileri tarlada ziyaret etti.

Partide yapılan basın açıklamasında, İl Başkanı Doğan açılış konuşmasını yaptıktan sonra konuşan İrfan İnanç Yıldız, IŞİD'in Türkiye'de hücresi bulunduğunu ve bunun bilgilerinin ellerinde olduğunu iddia etti.

Yıldız açıklamasında, "Eğer ülkemizde Türkiye Cumhuriyetini koruyacak, savunacak, terörün karşısında dik duracak bir kolluk gücü ve yargımız kaldıysa hücre evlerinin adresleri elimizde mevcut. Güneydoğu'da işsizlik ve tarıma yapılan darbe ile gençlerin terör örgütünün ellerine bilerek teslim edildi. Şanlıurfa Ceylanpınar sınır noktalarında hiçbir güvenlik kalmadı. Güneydoğu'da gençlere para verilerek terör örgütüne pazarlanıyor" iddiasında bulundu.

Adıyaman da tütün işçileri ile de bir araya gelen Yıldız, tütün işçileri ile tarlada öğlen yemeği yiyerek sorunlarını dinledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İrfan İnanç Yıldız Bilal Doğan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title