Haberler

CHP Didim İlçe Yönetiminden İtfaiyecilere Ziyaret

Didim CHP İlçe yönetimi İtfaiyeciler Haftası sebebiyle Didim’de görev yapan itfaiyecileri ziyaret etti.

Didim CHP İlçe yönetimi İtfaiyeciler Haftası sebebiyle Didim'de görev yapan itfaiyecileri ziyaret etti.

CHP ilçe yönetiminin yanı sıra Gençlik kolları ve Kadın kollarının da hazır bulunduğu ziyarette CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ; çok zor ve özverili bir iş yaptıkları için itfaiye teşkilatına teşekkür etti.

Didim'in özellikle yaz aylarına makilik yangınlarıyla sık sık karşılaştığını dile getiren Karataş "Sadece yangınlarla değil her türlü acil durumda görevini layıkıyla yapan birilerinin olması bize güven veriyor." dedi.

Bütünşehir kanunuyla birlikte bazı zorlukların doğduğunu ancak bunun en kısa sürede çözüleceğine olan inancının tam olduğunu söyleyen Karataş itfaiye erlerinin haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

CHP yönetimi daha sonra Didim'deki itfaiye teşkilatıyla ilgili bilgi aldı. Ziyaretçilerini hoş bir şekilde karşılayan itfaiye teşkilatı gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Teşkilat hakkında bilgi veren İtfaiye şefi Azim Kaplan Didim ve Akbük'te toplam 28 personel ve 6 araçla hizmet verdiklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karataş Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title